Het aanmelden als lid bij S.V. Vaassen lid is een volledig digitaal proces. Betaling van de verschuldigde contributie kan voor nieuwe leden uitsluitend via automatische incasso. Als je naast veldvoetbal bijvoorbeeld ook zaalvoetbal wilt spelen bij S.V. Vaassen dan kun je dat bij opmerkingen aangeven. Meld je snel digitaal aan en klik hier. Mocht het digitaal aanmelden je echt niet lukken, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag in het clubhuis naar een papieren aanmeldformulier.

Heeft u verder nog vragen over het lidmaatschap neem dan gerust contact met ons op en een stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lees de informatiegids die je HIER kunt downloaden.