Vacature voor een ervaren wasvrouw/wasman is ingevuld!

S.V. Vaassen is op zoek naar een enthousiaste, flexibele en zelfstandige wasvrouw of wasman met de motivatie om een mooi en schoon product af te leveren. Je wordt belast met de volgende taken:

* Het verzorgen van de was, met behulp van een eigen wasmachine en passend wasmiddel;

* Voetbalkleding voor de selectie van onze senioren afdeling;

* Wedstrijd (warming-up) trainingspakken van alle betreffende elftallen 1 a 2 keer per seizoen;

* Trainingshesjes en ander toebehoren 1 a 2 keer per seizoen.

De was wordt op de wedstrijddag (meestal zondag) bij je thuisgebracht. Na dat deze door jou gewassen en opgevouwen weer in de kledingtas komt, zorg je er in principe zelf voor dat de kleding weer tijdig voor eerstvolgend gebruik op de club aanwezig is.

Voor deze klus is er uiteraard een passende vergoeding. Lijkt het jou wat om deze taak op je te nemen, neem dan even contact op met Gert Steunenberg, door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Persoonlijk aanspreken mag natuurlijk ook ;-)