S.V. Vaassen in mineur.

Het eerste halfuur was S.V. Vaassen heer en meester. Alle duels werden door de thuisclub gewonnen maar het resulteerde niet echt in uitgespeelde kansen. Het laatste kwartier van de eerste helft kwam de uitspelende club wat beter in de wedstrijd. De rust werd bereikt met een 0-0 stand. Direct na de rust ging het spel over en weer zonder een betere ploeg aan te kunnen wijzen. Na een opbouw van Robur et Velocitas wist Vaassen de bal te onderscheppen en counterde via Thomas Jongkind die een uitstekende pass gaf op Mats Thomassen. Mats gaf een goede voorezt waaruit Furkan Cetin de 1-0 voor de blauw-witten wist te scoren. In de 81e minuut leidde een onfortuinlijke handsbal tot een vrijetrap op circa 2o meter van het goal. De vrije trap werd snel genomen. In het uiterste hoekje wist doelman Sam Luijkx de bal opzij te tikken, maar dit was niet voldoende waardoor Robur et Velocitas de 1-1 scoorde. De wedstrijd leek op 1-1 af te stevenen maar 2 minuten voor het eindsignaal werd een voorzet van Robur et Velocitas droog ingekopt. Eindstand 1-2. Volgende week speelt S.V. Vaassen uit tegen Overwetering om 14:00. We hopen dan op een beter resultaat.