S.V. Vaassen vergeet zichzelf te belonen.

Zondag stond de wedstrijd tegen Helios op het programma. Vaassen stond goed gepositioneerd en begon goed aan de wedstrijd en kwam al in de 4e minuut op een 1-0 voorsprong door een afstand schot van Remco Pannekoek. In de 18e minuut zette Helios een aanval op. Vanuit deze aanval werd er op doel geschoten, de paal werd geraakt, vanuit de rebound werd alsnog het net geraakt 1-1. Na de rust ging Vaassen verder met waar ze gebleven waren, aanvallen. Vaassen kreeg vlak na de rust 3, 100% kansen maar laat dit helaas na om te scoren. Aan de andere kant weet Helios wel te scoren 1-2. In de laatste minuten van de wedstrijd weet Helios de voorsprong te verhogen naar 1-3. Wat tevens ook de einduitslag is geworden. Volgende week wordt de laatste uitwedstrijd voor de winterstop gespeeld tegen Warnsveldse boys om 14:00 uur.