Een geweldig voetballend Vaassen domineert op het gras van Turkse Kracht uit Deventer.

Zondagmiddag stond de zevende competitiewedstrijd op het programma tegen Turkse Kracht uit Deventer. Al in de 5e minuut wist Vaassen een doelpunt te maken maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel. Een sterk voetballend Vaassen wist het net in de 16e minuut door Raymond Stegeman opnieuw te raken waardoor de stand op 0-1 kwam. S.V. Vaassen probeerde daarna door te drukken om verschil uit te bouwen en kwam een aantal keren gevaarlijk door vanaf de flanken. In de 41e minuut gaf Furkan Cetin een geweldige voorzet waarbij Tom Tangelder de 0-2 kon inkoppen. 2 minuten later kwam Furkan opnieuw goed langs de verdediging van Turkse Kracht en opnieuw een voorzet en Tom Tangelder kopte de 0-3 binnen. S.V. Vaassen ging rusten met een 0-3 voorsprong.

Na de rust werd het kwalitatief wat minder en probeerde Turkse Kracht een goal te forceren. Verdedigend stond S.V. Vaassen heel goed, waardoor er geen kansen voor de ploeg uit Deventer ontstonden. Enkele afstand schoten werden gelost maar waren prooi voor de keeper Sam Luijkx. S.V. Vaassen hield de controle in de tweede helft en na circa een halfuur spelen, werd een counter fantastisch uitgespeeld en kon Tom Tangelder zijn derde van de middag maken 0-4. Eén kleine onoplettendheid in de voor laatste minuut resulteerde in een tegendoelpunt en tevens einduitslag 1-4. Een fantastisch resultaat door een uitstekend voetballend S.V. Vaassen. Volgende week speelt S.V. Vaassen om 14:00 uur de uitwedstrijd tegen AZC uit Zutphen.