Afgelopen zondag werd op de Kouwenaar aan het dameselftal van de s.v. Vaassen voor de wedstrijd tegen Brummen nieuwe tassen overhandigd.

Mevrouw Vunderink is de moeder van trainer Michiel Vunderink en vond dat de oude tassen aan vervanging toe waren en zij vond in Fatih Kilic van het gelijknamige Web @ Design bureau een compagnon om samen met hem alle spelende dames van een nieuwe tas te voorzien.Probleem was wel om een tekst voor haar te verzinnen voor op de zijkant van de tas omdat zij dit heeft gedaan als prive persoon. Voor Fatih Kilic was dit niet zo'n probleem, dus aan 1 zijde van de tas prijkt prominent zijn firma logo. Aan de andere kant van de tas is gekozen voor Mama omdat zij moeder is, en nu als het ware ook van het damesteam. Na ontvangst in het clubhuis met een kopje koffie werden op ons hoofdveld de tassen overhandigd en kregen beide sponsoren een boeket bloemen van de vereniging door de dames. Na de foto was het officiele gedeelte afgelopen en werd in de kantine nog een drankje gedronken en kon de wedstrijd worden gespeeld. Deze eindigde in een 2-2 gelijkspel. Leuk detail was dat direct na de overhandiging zich reeds een nieuw lid heeft aangemeld voor de dames, misschien wel een direct gevolg van deze sponsoring. Op de foto staan van links naar rechts: Dennis van Zuuk, Fred Patty, Hannah Lauckhart, Nadine Aalhuizen, Miranda Schurink, Linda Winterman, Fatih Kilic, Michiel Vunderink, Mevr. Vunderink, Michelle van Triest, Nicole Steneker, en Joyce Brunekreeft. Voorste rij: MaikeTamboer-v.d.Hel, Patricia Steunenberg, Lindsey Klunder, Amber Schipper, Marjolein Winkelaar, Teddy de Wilde, Lisette de Reus, Sabrina van Gortel en Shardee Meijer.