Volgende wedstrijd

S.V. Vaassen 1 

_____________________________

 

 

      -

 

 

22 augustus 2019 / 20:00 uur

Sportpark de Kouwenaar

 

Overige teams

_____________________________

 

 

 

Het tweede elftal houdt een zure nasmaak over aan de uitwedstrijd bij WSV 5. Nadat het met 0-2 voorkwam gaf het dit volledig uit handen, in blessuretijd redde Wouter een punt (3-3). 

 

Vaassen begon aardig aan de wedstrijd en mocht het spel maken, dit leverde een aantal uitgespeelde kansen op, maar het vizier stond nog niet op scherp. Na 25 minuten ging Dennis door en kwam hij uit bij vijandelijk doel, hij waagde een poging en deze bleek onhoudbaar: 0-1. Kort hierna gaf Richard een goede bal op Remon maar die schoot in het zijnet. Vaassen werd wat gemakzuchtig en zo kreeg de thuisploeg een aantal kansen kado, maar het aluminium en Niels keerden een doelpunt. Vlak voor rust verdubbelde Wouter de marge met een lage schuiver van buiten de zestien: 0-2. 

 

Na rust begon Vaassen nog goed en kreeg het wederom een aantal kansen, maar de voorhoede was niet scherp genoeg. Na een uur spelen verloor Vaassen het oog op de "restverdediging" en dit kwam ze duur te staan. De thuisploeg nam risico's en dit werd beloond met de 1-2 na een scrimmage in de zestien. Kort hierna kwam ook nog de 2-2 en tien minuten voor tijd kwam WSV zelfs op voorsprong: 3-2. Vaassen liet het hier niet bij zitten en zette alles op alles voor de gelijkmaker, deze kwam in blessuretijd nadat Wouter een solo inzette en hard raak schoot in de korte hoek: 3-3. 

 

Vaassen had recht op meer maar dit valt de ploeg zelf te verwijten. Kansen waren er genoeg en doordat het te nonchalant werd, verloor het twee dure punten. Over twee weken volgt de clash met buurman KCVO 3, een mooi moment om weer eens de volle buit te pakken. Op zondag 28 oktober is de aftrap op sportpark de Kouwenaar om 10.00.