Volgende wedstrijd

S.V. Vaassen 1 

_____________________________

 

 

      -

 

 

22 augustus 2019 / 20:00 uur

Sportpark de Kouwenaar

 

Overige teams

_____________________________

 

 

 

Vaassen 2 heeft een behoorlijke zeperd opgelopen in de tweede wedstrijd van het seizoen. Uit bij Heerde 3 werd er met 4-1 verloren. 

 

Heerde startte het beste van de twee ploegen en Vaassen oogde redelijk tam. Alle duels werden zo goed als verloren en Heerde kon er redelijk simpel doorheem combineren. Dit resulteerde vrij snel in de 1-0. Vaassen probeerde het tij te keren, maar kwam niet in het eigen spel. Redelijk onverwachts kwam de gelijkmaker na een halfuur spelen, Mitchell en Jeremy gingen een een-tweetje aan en Jeremy schoot hard raak. Kort hierna moest Remon de 1-2 binnenschieten, maar hij schoot te wild over. Kort voor rust kregen de Vaassenaren de deksel op de neus en kwam het met 2-1 achter. 

 

In de tweede helft ging de blauw-witte formatie opportunistischer spelen, voetballend kwam het er wel iets vaker doorheen, maar in het laatste deel ontbrak de creativiteit. Heerde hield stand en breidde de score uit naar 3-1 en uiteindelijk 4-1. Niels had nog een aantal zeer knappe reddingen en het feit dat hij als man van de wedstrijd genoemd mag worden, dat zegt al genoeg. 

 

Vaassen 2 zal komende zondag uit een ander vaatje moeten tappen thuis tegen Columbia 4. Dit team is gestart met 4 punten uit 2 wedstrijden. Op sportpark de Kouwenaar wordt er om 10.00 afgetrapt.