Groot feest voor het JO9-1 team van S.V. Vaassen. De titel is binnen. In de competitie werden alle wedstrijden gewonnen, alle spelers werden in het zonnetje gezet na de laatste wedstrijd. Veel ouders en andere belangstellenden stonden langs of soms zelf in het veld om de kinderen aan te moedigen. Nadat de fietjes en de ranja waren opgemaakt werd er in het clubhuis nog een feestje gevierd. Het team bestaat uit: Ziva Hurulean, Fem van der Vegt, Elin Berkhoff, Yara Pattiname, Chanelle Boelijn, Meike bossenbroek, Max Le Febre, Tobias Koetsier, Gio Veldhuis, Jill Hendriks, Dex Vosselman en Tygo Kaandorp. Langs de lijn zorgen: John Berkhoff, als leider en de trainers Erwin Vosselman en Joop Kaandorp voor de nodige ondersteuning.