S.V. Vaassen ontving zondagmiddag Colmschate uit Deventer op Sportpark de Kouwenaar. Vaassen begon voortvarend aan de wedstrijd, kansen werden gecreëerd. Waar het vorige week tegen Overwetering aan ontbrak. In de 14e minuut komt Vaassen op een 0-1 achterstand uit een corner die goed word binnen gekopt. Vlak voor rust wordt het 1-1 door een mooie aanval die wordt afgerond door een schot door Remco Pannekoek deze die onderweg wordt aangeraakt en vervolgens in het doel beland.

Vlak na de rust ervaarde Vaassen het verschil tussen geluk en pech. In de opbouw gleden 3 mensen op rij uit, waardoor een speler van Colmschate de bal voor het intikken had. Vaassen voerde de druk op en creëerde veel kansen. Echter hadden wij geen geluk waardoor de gelijkmaker uitbleef. Een paar minuten voor tijd onderschepte één van de mannen van Colmschate de bal en verraste Sam Luijkx vanaf de middenlijn met een zondag schot. Die precies bovenin de kruising eindigde. Een mooie goal maar karakteristiek voor een ongelukkig S.V. Vaassen. Volgende week staat de wedstrijd tegen Turkse Kracht uit Deventer op het programma om 14:30 uur.