Zondagmiddag stond voor S.V. Vaassen de thuiswedstrijd tegen Sportclub Brummen op het programma. Na een 2-2 gelijkspel in de derby tegen KCVO vorige week, wist Vaassen met een overtuigende 4-2 te winnen. De wedstrijd begon voortvarend voor de blauw-witten. Enkele kansen werden gecreëerd maar in de 14e minuut komt Vaassen op achterstand door een eigen doelpunt uit een corner. Daarna ging S.V. Vaassen verder met waar ze gebleven waren, aanvallend voetbal en het creëeren van kansen. Een snelle gelijkmaker voor Vaassen, vanaf de middellijn een goede dribbel van Raymond Stegeman die vervolgens scoort in de linkerhoek 1-1. In de 25e minuut de 2-1 voorsprong voor Vaassen. Met een assist vanaf de linkerkant door Remco Pannkoek op Tom Tangelder, Tom scoort een fraaie goal met de hak. De blauw-witten zaten goed in de wedstrijd wat resulteerde in een 3-1 voorsprong in de 29e minuut door Thomas Jongkind. Een fraaie treffer in de linkerbovenhoek. 10 minuten voor rust kreeg Brummen een grote kans op de 3-2 maar de bal eindigde tegen de paal. Even later scoorde Brummen de 3-2 waarna we de rust in gingen. Na de rust werd er nog eenmaal gescoord door de blauw-witten. In de 54e minuut dribbelde Emre Bas langs de linkerkant en gaf een goede voorzet richting Tom. Die met het hoofd de 4-2 binnen kopte. Na de wedstrijd ontving de scheidsrechter een presentje namens S.V. Vaassen in het kader van de week van de scheidsrechter. Volgende week speelt S.V. Vaassen thuis tegen Robur et Veloctias om 14:00 uur.