Tot hun eigen verrassing zijn Gemma Koetsier en Marco Bijsterbosch afgelopen weekeinde bij S.V. Vaassen benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Sinds enkele jaren eert de voetbalclub op die manier allen die zich voor de vereniging inzetten. Zaterdagavond ontving het tweetal de Piet Scheurs Vrijwilligersprijs.
Gemma Koetsier zet zich al langer in voor de club. Ze is betrokken bij vele jeugdactiviteiten. Daarnaast helpt ze met het schoonmaken van de onderbouw en werkt intensief mee met de Grote Clubactie. Verder staat ze ook regelmatig achter de bar. Dat is slechts een kleine greep uit haar activiteiten bij S.V. Vaassen.
Marco Bijsterbosch is al jaren verbonden aan de vereniging. Hij voetbalt momenteel in het derde team. Diverse pupillen hebben onder zijn leiding getraind. Hij is altijd bereid om te helpen bij de verschillende activiteiten zoals het slaapfestijn en de penaltybokaal. En niet te vergeten zijn medewerking achter de bar.

Voor hun grote verbondenheid met de blauw-witte voetbalvereniging werden ze op de jaarlijkse gala-avond in het zonnetje gezet. Naast deze twee winnaars van de Piet Scheurs Vrijwilligersprijs werd ook Kim Meuleman in het zonnetje gezet. Haar enorme inzet bij de allerlei activiteiten is beloond met de titel 'runner-up', waarbij het bestuur wil tonen dat iedereen die actief is binnen den club enorm wordt gewaardeerd.

Verder werden per team de spelers van het jaar gehuldigd en ook de topscoorders werden naar voren geroepen. In de zaal trof Dylan Jonker het vaakst het doel, op het veld scoorde Ronnie Vosselman de meeste treffers.

De jeugdspelers van het jaar zijn: Gwen Rodijk (JO12-1), Thijn de Wilde (JO11-1), Noud Vosselman (JO9-1), Tobias Koetsier (JO8-1) en Nick van Ingen (JO8-2).

 

De veldspelers kozen de volgende voetballers per team: Sam Luijkx (1e), Jeremy Sahanaja (2e), Ronnie Vosselman (3e) en Ben Meuleman (4e). Bij de Dames 18+ was de beker voor Jose Vanacker-Jacobs en bij de Dames 30+ Viel Elisse van Nieuwehoven in de prijzen. Ook bij de zaalvoetballers werd deze prijs uitgereikt. Anke Wegerif kreeg de trofee bij dames 1 en Sabrina van Gortel bij dames 2. Bij de heren ging die eer naar Jaap-Pieter Grave (1e) en Sem Westra (2e).