Sommige ploegen liggen je wat beter dan andere...

Na de nederlaag van vorige week stond de wedstrijd tegen Overwetering op het programma. De blauw-witten wilden graag het onverdiende verlies van vorige week rechtzetten. Zoals gezegd.. Overwetering ligt ons wat minder, en hoewel de blauw-witten er alles aan deden, lukt het niet op grip te krijgen op de thuisclub. Na een twijfelmomentje van onze verdediging was het na circa 20 minuten 1-0 vervelend genoeg werd het twee minuten voor rust, na een glijpartij op een slecht veld, 2-0. Een akelig moment waar onze jongens niet meer overheen kwamen. Na rust werd het 3-0 en nam daarna de thuisploeg wat gas terug, waardoor de blauw-witten iets beter in het spel kwamen. Helaas bleef het scorebord op 3-0 staan. Een terechte winnaar en een goede ploeg, jammer. Volgende week rechten we de rug en ontvangen we Colmschate thuis om 14:00 uur. Die liggen ons meestal wat beter en we hopen op een goed resultaat in dit duel.