Gea en Maurice dartkampioenen bij S.V. Vaassen   
 

 darten2019

Tijdens het jaarlijkse darttoernooi bij S.V. Vaassen hebben Maurice Boeve en Gea van der Haar zaterdag de titel binnengehaald. Zij toonden zich de besten tijdens het toernooi in het clubhuis van S.V. Vaassen.
Bijna vijftig dames en heren gingen zaterdag de strijd aan voor de kampioenstitel bij het zestiende darttoernooi. Moreel gesteund door fanatieke aanhangers, ook hier staan de beste stuurlui vaan aan wal, werden de pijlen naar de borden gegooid. De dames die meededen, speelden hun partijen ook tegen de mannen. Met de hoogste plek in de gemende uitslag legde Gea van der Haar beslag op de titel bij de dames. In het clubhuis van de Vaassense voetbalvereniging stonden twaalf banen opgesteld. De eerste ronde was een poule fase waarin de betere darters direct naar voren kwamen. Hierna volde de knock-out fase waarin de beste darters tegen over elkaar kwamen te staan. Ook werd er dit jaar een verliezersronde gespeeld. Dit was eveneens een knock-out fase. In de finale was Maurice Boeve met 5-0 te sterk voor Chris van Brink. Natuurlijk was de ene darter fanatieker dan de andere. Precisie worpen werden net zo makkelijk gevolgd door sierlijke afzwaaiers. Naast de wil om te winnen overheerste bij allen vooral het spelplezier. Lekker darten, gezellig lachen en ook veel bijpraten. Er werd deze middag door verschillende personen de score van 180 gehaald. Maurice Boeve deed dit zelfs tijdens de finale.. De hoogste uitgooi kwam ook op zijn naam met 158. 
Eindstand Heren: 1. Maurice Boeve, 2. Chris van Brink, 3. Benno Voorhorst, 4. Terence Meijer. 
Eindstand dames: 1. Gea van der Haar, 2. Diana de Weerd, 3. Hermien de weerd.
Eindstand verliezerspoule: 1. Jeffrey de Wilde, 2. Richard van den Hul, 3. Erwin Vosselman.

_____________________________________________

 
                                                  20 jarig bestaan!   
 

S.V. Vaassen feliciteert Vosselman Party verhuur met haar 20 jarige bestaan

_____________________________________________

 
                                                       Wie wint volgend jaar deze attentie?  
 

 

Giovanni

Het jeugdlid met de meest verkochte loten kreeg een attentie. De broertjes Kaandorp verkochten in totaal 67 loten. Tygo die bij de JO8 - 1 voetbalt verkocht er 33, zijn broertje Davy die bij de Rabobank Mini Fassy's voetbalt verkocht er 1 meer (34). Sterre van Eekelen, die ook bij de Rabobank Mini Fassy's haar voetbalkunsten vertoont verkocht er zelfs 35. Met maar liefst 38 verkochte loten heeft Giovanni Bosch de meeste verkocht. Hij werd afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet. 

_____________________________________________

 
                                                       Kraamvisite tweede elftal  
 

Op kraamvisite bij Mike en Inge Bijsterbosch na de geboorte van hun zoon Naud Fedde. Kersverse ouders kregen hiervoor een echte 'krentenwegge' aangeboden. Tevens namen Mitchell en Wouter hun kleine trots mee en ook zij kregen een echte S.V. Vaassen krentenwegge aangeboden (namens bakkerij Hagen).

_____________________________________________

 
                                                               Carnaval 2019  
 

carnaval

 De jeugd van S.V. Vaassen heeft vandag de aanmoedigingsprijs gewonnen met de carnavalsoptocht van CV de Rossumdaerpers. Themas was dit jaar: bij S.V. Vaassen is het VERSCHRIKKELIJK leuk. De kids waren allemaal als vogelverschrikker verkleed. Het was een fantastische optocht. Speciaal dank voor "oma" Tiemens die haar woning weer beschikbaar stelde als verzamelplek voor de optocht. Super! Lang leve de club! Klik hier voor meer foto's 

_____________________________________________

 
                                            Mini Fassy's verkopen de meeste loten  
 

mini fassys meesteloten

Het was de vierde keer dat S.V. Vaassen heeft meegedaan met de Grote Clubactie. We kunnen nu al zeggen dat we er volgend seizoen weer bij zijn. De opbrengst van de loten verkoop is bestemd voor verschillende jeugd activiteiten en voor het pannaveld dat er komt tijdens het 100-jarig bestaan. 
De enorme inzet van alle leden van de club is geweldig geweest. Onderling werden de verkoopresultaten goed in de gaten gehouden. In totaal zijn er 1149 loten verkocht. De seniorenteams wisten 651 loten aan de man te brengen. De jeugdige voetballers verkochten samen 498 loten. Hierbij waren de Mini Fassy's het meest actief. Zij hebben 142 loten verkocht. Voor deze overweldigende prestatie heeft het hele team afgelopen zaterdag aan het eind van de training een traktatie gekregen. Het 4e was bij de senioren het best verkopend. Zij wisten 428 loten te verkopen. 
Ook deze keer is de Grote Clubactie succesvol verlopen. Alle reden om volgend seizoen weer mee te doen. Dank aan alle verkopers en kopers van de loten die samen hebben gezorgd voor dit prachtige resultaat. 

_____________________________________________

 
                                      S.V. Vaassen Vrouwen 1 zaal herstkampioen  
 

vaassen zaal vr 1 kampioen 1

Het 1e vrouwen zaalteam van S.V. Vaassen is herfstkampioen geworden. Voor het eerst dit seizoen laat de KNVB de competitie in 2 delen spelen. Met een overtuigende 12-0 overwinning op ATIK vrouwen 1 eindigt het team glansrijk op de eerste plaats. Zes keer werd er gewonnen en slechts 1 keer verloren. Afgelopen vrijdag werd het team door het bestuur in het zonnetje gezet. Voor de wedstrijd tegen Futsal Apeldoorn vrouwen 3 kreeg aanvoerder Marjolein Winkelaar een bon uitgereikt die de dames kunnen inwisselen tijdens de aankomende gala avond. 
Het team bestaat uit de volgende speelsters: Anke Wegerig, Marjolein Winkelaar, Nadine Aalhuizen, Hannah Hassig, Kim Koetsier, Els Wegerig, Linda Casteel en Loes Boerkamp. 

_____________________________________________

 
                                                                                       Opening!   
 

                                                  opening fysio bewust

                     

S.V. Vaassen feliciteert Grand Café de Toren met de opening van hun nieuwe café.

_____________________________________________

 
                                             Mini Fassy's bedankt Rabobank  
 

                                                 jan feb 2019 199

Rabobank mini fassy's bedankten vandaag Rene Steunenberg namens de Rabobank voor het nieuwe spelmateriaal. Met een speech van de voorzitter Ben Meuleman, kreeg Rene een mooie bos bloemen aangeboden. Alle aanwezige kinderen kregen een attentie mee. Klik hier voor meer foto's.

_____________________________________________

 
 

                                             S.V. Vaassen 1 op kraamvisite

 
 

kraamvisite

 

Tijdens de Afgelopen vrijdag 8 februari is het grootste deel van de selectie op kraamvisite geweest bij Mieke en Wesley Stegeman ter gelegenheid van de geboorte van hun dochter Liz. Het werd een gezellige kraamvisite waar na het overhandigen van de cadeaus een drankje werd gedronken en om te proosten op de kleine Liz. Het heeft Vaassen geen windeieren gelegd, want 2 dagen later werd er een uitstekende overwinning behaald op Zwolle. 

_____________________________________________

 
 

                                             Pupil van de week Jim Rodijk

 
 

 

 

Tijdens de De pupil voor de wedstrijd S.V. Vaassen 1 - S.V. Zwolle 1 aanstaande zondag is de speler van de JO-12 Jim Rodijk. Jim komt uit een echte S.V. Vaassen familie. Zijn vader Edwin traint de JO-9 waar ook zijn broertje Gijs in speelt. Jim is een echte aanvaller en speelt graag als rechtsbuiten. Zijn trainers van de JO-12 zijn Michael en Dorina. Jim is net als de rest van zijn familie Rodijk fanatiek Feyenoord fan. Op de trainingen is hij dan ook vaak in een Feyenoord shirt te bewonderen. Zijn favoriete speler is dan ook niet moeilijk te raden: Steven Berghuis. In zijn vrije tijd speelt Jim graag FIFA of is hij buiten lekker aan het voetballen. Wij wensen Jim veel plezier zondagmiddag! 

_____________________________________________

 
 

                                Flessenactie ten bate voor het 100 jarige jubilieum! 

 
 

 51112830 305426483654054 3592365553236312064 n

Sinds vandaag hebben wij in onze kantine een container geplaatst. De bedoeling hiervan is dat deze zo snel mogelijk gevuld word met lege flessen, bierflesjes en/of kratjes bier. Alle merken zijn welkom!! De opbrengst van deze actie gaat naar het 100 jarige jubileum! Lever dus snel je lege flessen in! 

_____________________________________________

 
 

 

Overlijdensbericht

 
 

Bedroefd, maar dankbaar voor wat hij voor onze vereniging heeft betekend, hebben wij kennisgenomen van het overlijden van

Wim de Wilde 

Als trouwe shirtsponsor van het tweede elftal en supporter heeft hij veel betekend voor SV Vaassen. Ook op bestuurlijk niveau heeft hij zich ingezet voor onze club.

Wij wensen zijn familie en naasten veel sterkte toe.

Bestuur en leden van SV Vaassen

 _____________________________________________

 

 
 

Nieuwjaarsreceptie 2019

 
 

 
 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging SV Vaassen heeft voorzitter Ben Meuleman dit jaar een cheque uitgereikt aan Albert Vos voor het jaarlijkse kinderdorp Cavente. In zijn nieuwjaarstoespraak was de rode draad ‘Doe maar gewoon, da’s gek genoeg’. “We zijn gewoon trots op wie we zijn en wat we doen! We zijn gewoon een leuke vereniging met gewone leuke mensen die samen gewoon veel plezier hebben”, benoemde Meuleman. Natuurlijk blikte hij op dezelfde wijze naar de toekomst. “Gewoon een club met een rijke historie en een mooie toekomst.” Het kledingplan werd aangehaald en alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt werden naar voren geroepen en verrast met een mooi boeket bloemen. In 2020 bestaat SV Vaassen honderd jaar. In het clubhuis hangt in aanloop hierop een grote puzzel, waar jaarlijks een stukje vanaf gaat. Dit jaar heeft vrijwilliger Marchel Mulderij het puzzelstukje gekregen. Na de promotie naar de derde klasse nemen de trainers Daniel Tuasela en Edward Fennebeumer eind van dit seizoen afscheid van SV Vaassen. Op de nieuwjaarsreceptie werd opvolger Fethi Ozerdogan voorgesteld.De verenging heeft ruim vier jaar geleden het charity fund opgericht. Hiermee wil de club structureel een bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoorde projecten. In de voorgaande jaren werden al verschillende goede doelen op incidentele basis gesteund. Het charity fund wordt gevuld met onder andere een substantieel deel van de oud papier opbrengst. De vereniging heeft ruim vier jaar geleden het charity fund opgericht. Hiermee wil de club structureel een bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoorde projecten. In de voorgaande jaren werden al verschillende goede doelen op incidentele basis gesteund. Het charity fund wordt gevuld met onder andere een substantieel deel van de oud papier opbrengst.  Namens Cavente, het jaarlijkse kinderdorp in de slotweek van de zomervakantie, nam Albert Vos de cheque ter waarde van € 500,00 dankbaar in ontvangst. “We organiseren Cavente louter met vrijwilligers. Prachtig dat SV Vaassen ons op deze wijze steunt.” De nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging S.V. Vaassen is goed bezocht. Veel leden, zowel jeugd als senioren, maar ook buurtverenigingen wensten elkaar van harte een goed 2019!  

_____________________________________________

 
 

S.V. Vaassen neemt afscheid van een geweldig trainers duo!

 
 

 

 
 

Na zes fantastische jaren hebben S.V. Vaassen en trainers Daniël Tuasela en Edward Fennebeumer in goed onderling overleg besloten de samenwerking rondom het trainen/coachen van het eerste elftal van S.V. Vaassen te beëindigen. 

 _____________________________________________

 
 

Gevonden!

 
 

 
 

 

We willen melden dat onze vacature voor de nieuwe hoofdtrainer is ingevuld. De bekendmaking volgt op onze nieuwjaarsreceptie op 5 januari, aanvang 15:30 uur. 

_____________________________________________

 
 

S.V. Vaassen wint de Derby!

 
 

 

 

Drie punten, dat is het belangrijkste". aldus Vaassen-trainer Daniel Tuasela. Nadat voorafgaand aan de wedstrijd het nodige vuurwerk was afgestoken begon ook de wedstrijd spectaculair. Het aanvallende voetbal van beide teams leverde een interessante eerste helft op, waarin Vaassen toch de wedstrijd naar zich toetrok. Of hij het zo bedoelde of niet, Remco Hulleman zette Vaassen naar elf minuten op voorsprong. De bal, die via de rechterkant kwam, vloog onverwachts over doelman Sander Jansen van der Sligte het doel in. Na de goal kreeg KCVO grote kansen. Een kopbal van Dennis Nijzing werd van de lijn gehaald, maar in de counter wist Vaassen via Hulleman de score te verdubbelen. In de tweede helft was Vaassen beduidend sterker dan de puntloze dorpsgenoot, die voor de tweede keer op het veld stond na het afscheid van trainer Henry Scheffel: In de tweede helft hebben we te weinig gebracht. Ik had gerekend op resultaat. " Ondanks twee doelpunten in de laatste minuten kon KCVO de schade niet meer repareren.

 

_____________________________________________

 

 

Voetbalmiddag 2018

 
 

 

 
 

 

Woensdagmiddag 24 oktober werd bij S.V. Vaassen een voetbalmiddag voor de jeugd gehouden. Al voor het achtste jaar kijken de kinderen duidelijk uit naar deze dag in de herfstvakantie. Ruim 50 pupillen en mini Fassy's hebben mee gedaan aan deze gezellige voetbalmiddag. Voor pupillen waren er een aantal voetbalactiviteiten uitgezet dor de trainers van de jeugd en Niels Dijkgraaf, de keeper van het tweede elftal. Daarnaast kregen alle deelnemende teams een techniekclinic van Daniel Tuasela, de trainer van het eerste elftal. Dit vonden de kinderen natuurlijk fantastisch. het is een actieve middag voor toekomstige en huidige voetballers tussen de 3 en 12 jaar oud. Het doel is op een speelse manier kennis te maken met het voetbalspelletje. Voor de gevorderde pupillen is het een leuke manier om aan hun techniek te werken. Voor de mini Fassy's was door de activiteitencommissie een leuk en afwisselend programma samengesteld, met onder andere een springkussen van partyverhuur Vosselman. Alle deelnemende spelers kregen als aandenken een mooie sleutelhanger gemaakt door Creations @ Miek. Tot slot willen wij Bakkerij Hagen bedanken voor de lekkere krentenbollen en Albert Heijn Vaassen bedanken voor de flesjes water en appels. Voor meer foto's klik hier.