Slaapfestijn 2019  
 

                               

Vrijdag 21 juni werd de jeugd van S.V. Vaassen verwacht op sportpark de Kouwenaar. De slaapplekken werden gereed gemaakt en de ouders uitgezwaaid. De avond begon met een vossenjacht op het dorp. Bij terugkomst was er voor de Mini Fassy's een disco in de kantine. De JO-8 en de JO-9 gingen lasergamen en de JO-11 en de JO-12 maakten zich klaar voor de dropping. Na een korte nacht stond het ontbijt klaar en werd er ochtendgymnastiek gedaan. S'middags werden er verschillende waterspelletjes gedaan en werden de kinderen verwend met lekkere pannenkoeken. Ook was het aan het eind van de middag tijd om weer op te ruimen en naar huis te gaan.

Een speciale dank aan: Bouwmeester Buitengewoon Vers, Bakkerij Hagen, Dr. Oetker, IJssalon Rozeboom en Vosselman Partyverhuur.

Klik hier voor de foto's. 

_____________________________________________

 
                                               Woonruimte gezocht!   
 

                     

Siddhartha (Sid) Majumdar afkomstig uit India komt bij S.V. Vaassen voetbal spelen. Sid, zoals wij hem mochten noemen, studeert in Apeldoorn Sport Business Managment aan Wittenborg University of Applied Sciences. Sid is de Nederlandse taal nog niet goed machtig, zijn voertaal is Engels, dus vandaar dat ik deze oproep voor hem doe. Hij is op zoek naar een geschikte woonruimte in Apeldoorn en heeft daarvoor een maximaal budget van €450,- (all-in) beschikbaar. Dus wie weet en/of heeft geschikte woonruimte voor hem in Apeldoorn? Liefst niet al te ver van het station. Heb je iets of weet je iets, neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vriendelijke groet,

Gert Steunenberg, 
Secretaris S.V. Vaassen 

 

_____________________________________________

 
 

             Joop Brummel neemt afscheid als voorzitter van de Seniorenclub

 
 

                             

 

Iedere eerste vrijdag van de maand komen bij S.V. Vaassen de senioren, leden en donateurs, in de kantine bij elkaar. Natuurlijk wordt er over voetbal gepraat, maar vooral om een gezellige avond te hebben.
Traditioneel begint de avond met een paar rondjes bingo. Daarna is het mogelijk om te gaan jokeren, klaverjassen, sjoelen of biljarten. Inmiddels bestaat de seniorenclub 53 jaar. Hiervan heeft Joop Brummel maar liefst 34 jaar de kar getrokken. Samen met Stien (zijn vrouw) leidde en verzorgde hij de avonden. Zo was de prijzentafel altijd goed gevuld en ook bij lief en leed verzorgden zij de attenties. Waar nodig werden zij ondersteunt door enkele commissieleden. 
Op vrijdagavond 7 juni jl. heeft Joop de voorzittershamer overgedragen aan Wim van Beek. Wim maakte gelijk gebruik van zijn nieuwe functie en bedankte Joop en Stien voor alle inzet in al die jaren. Dit word door de seniorenclub onderstreept met een diner bon. Natuurlijk blijven Joop en Stien de avonden bezoeken, maar dan figuurlijk gesproken aan de andere kant van de tafel. 

_____________________________________________

 
                                     Selectie S.V. Vaassen 2019-2020  
 

                        

 

De overschrijvingstermijn voor het seizoen 2019-2020 is gesloten. Daarmee is ook de                      selectie van S.V. Vaassen bekend. De selectie telt vijf nieuwkomers.

  

             De selectie van S.V. Vaassen voor het seizoen 2019-2020 is als volgt:

 

Remco Pannekoek

Tom Tangelder

Jurrian Berkhoff

Sam Luijks

Erik Hagen

Furkan Cetin

Alex Sangers

Ismail Yildirim

Wouter v. Lent

Emre Bas

Peter v. Hunnik

Leon Dekic

Raymond Stegeman

Mats Thomassen 

Wesley Stegeman

Siddharta Majumdar

Dylan Jonker

Noah Sahanaja 

Thomas Jongkind

Niels Dijkgraaf

Max v. Dongen

Twan v. Maanen

Jeremy Sahanaja

 

 

_____________________________________________

 
                             Vacature ervaren wasvrouw/man  
 

                             

 

                       Vacature voor een ervaren wasvrouw/wasman

            S.V. Vaassen is op zoek naar een enthousiaste, flexibele en zelfstandige               wasvrouw of wasman met de motivatie om een mooi en schoon product af te                         leveren. Je wordt belast met de volgende taken:

* Het verzorgen van de was, met behulp van een eigen wasmachine en passend wasmiddel;

* Voetbalkleding voor de selectie van onze senioren afdeling;

* Wedstrijd (warming-up) trainingspakken van alle betreffende elftallen 1 a 2 keer per seizoen;

* Trainingshesjes en ander toebehoren 1 a 2 keer per seizoen.

 

          De was wordt op de wedstrijddag (meestal zondag) bij je thuisgebracht. Na               dat deze door jou gewassen en opgevouwen weer in de kledingtas komt,                        zorg je er in principe zelf voor dat de kleding weer tijdig voor                                               eerstvolgend gebruik op de club aanwezig is. 

                 Voor deze klus is er uiteraard een passende vergoeding. Lijkt het jou                        wat om deze taak op je te nemen, neem dan even contact op met Gert                          Steunenberg, door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..                                        Persoonlijk aanspreken mag natuurlijk ook ;-)

 

_____________________________________________

 
                                           Herdenking 2019  
 

                                                      

Op 12 juni is de herdenking bij het monument op het hoofdveld. Inloop is vanaf 19:30 uur, de herdenking om 20:00 uur. 

_____________________________________________

 
                                            Winnaars kaartcompetitie S.V. Vaassen  
                                                kaarten 2019

Ook dit seizoen zijn de kaarten diverse keren op tafel gekomen. Klaverjassers en jokeraars hebben tijdens deze competitie gestreden om de prijzen. Op de laatste vrije kaartavond van het seizoen werd het klassement bekend gemaakt. De uitslag van het klaverassen: 1e prijs Dhr. J. Kamphuis met 25641 punten, Mevr. A. Vierwinden kwam bij het jokeren als beste uit de bus, met een totaal aantal van 242 punten. Op vrijdag 26 april werden de open kampioenschappen kaarten bij S.V. Vaassen gehouden. Bijna 40 spelers konden kiezen uit klaverjassen of jokeren. Ook werd hier de winnaar van het jokeren op woensdagavond bekend gemaakt. Mevr. J. Sangers ging met de beker naar huis met in totaal 511 punten. Na de verschillende rondes was de eindstand bij het jokeren: 1e prijs Dhr. H. Dorrestijn. Bij het klaverjassen mocht Dhr. W. de Boer de wisselbeker voor de winnaar mee naar huis nemen. 
Foto: De winnaars van het kaarten Dhr. W. de Boer, Dhr. J. Kamphuis, Mevr. A. Vierwinden, Mevr. J. Sangers en Dhr. H. Dorrestijn. 

_____________________________________________

 
                                             Pupil van de week S.V. Vaassen 1 - Heeten 1  
 

 leon ellenbroek

Morgen, 2e paasdag, staat de wedstrijd S.V. Vaassen 1 - Heeten 1 op het programma. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden want vooral Heeten heeft de punten hard nodig. Pupil van de week is Leon Ellenbroek. Leon speelt in de JO9-1 en wordt getraind door Richard, Edwin en Remco. Gisteren bereikte Leon met zijn team de halve finale van de beker. Hier werd nipt verloren, maar wat een topprestatie hebben ze geleverd! Leon zit op basisschool de Violier en zijn lievelingseten is pizza. Wij wensen Leon heel veel plezier toe! 

_____________________________________________

 
                                                    De derby KCVO 1 - S.V. Vaassen 1   
                                                    tom tangelder

Tijdens he Stukje uit de stentor: In de eerste helft wees niks erop dat Vaassen onder de indruk was van de fraaie ambiance op sportpark De Egelbeek. Waar Vaassen gretig was, werd KCVO afgetroefd in de duels en creëerde het nauwelijks kansen. De thuisploeg werd na een half uur spelen gevaarlijk uit een vrije trap, maar Vaassen-keeper Luijkx redde uitstekend. Vlak voor het rustsignaal kwam Vaassen er nog gevaarlijker uit. Invaller Leon Dekic versnelde, gaf strak voor en Alex Sangers prikte beheerst de 0-1 binnen.

Na de rust gebeurde er weinig. Tot de zeventigste minuut. Luijkx kwam uit, had een hoge bal in eerste instantie vast, maar liet hem nog los. Stan Hagen profiteerde en schoot de 1-1 binnen. Luijkx, die tot dat moment vlekkeloos keepte, ging naar de scheidsrechter en zei dat hij omver werd gelopen. De arbiter nam de opmerking tot zich, maar bleef bij zijn beslissing. Daarna leek Vaassen een aangeslagen en ging KCVO op zoek naar de winnende treffer. Tot grote kansen kwamen beide teams niet meer. Het bleek gelijk en dat was met name voor KCVO een belangrijk punt in de strijd tegen degradatie. Fotograaf: @bramvandebiezen Schrijver: @sanderkruitbos  

_____________________________________________

 
                                       Gea en Maurice dartkampioenen bij S.V. Vaassen   
 

 darten2019

Tijdens het jaarlijkse darttoernooi bij S.V. Vaassen hebben Maurice Boeve en Gea van der Haar zaterdag de titel binnengehaald. Zij toonden zich de besten tijdens het toernooi in het clubhuis van S.V. Vaassen.
Bijna vijftig dames en heren gingen zaterdag de strijd aan voor de kampioenstitel bij het zestiende darttoernooi. Moreel gesteund door fanatieke aanhangers, ook hier staan de beste stuurlui vaan aan wal, werden de pijlen naar de borden gegooid. De dames die meededen, speelden hun partijen ook tegen de mannen. Met de hoogste plek in de gemende uitslag legde Gea van der Haar beslag op de titel bij de dames. In het clubhuis van de Vaassense voetbalvereniging stonden twaalf banen opgesteld. De eerste ronde was een poule fase waarin de betere darters direct naar voren kwamen. Hierna volde de knock-out fase waarin de beste darters tegen over elkaar kwamen te staan. Ook werd er dit jaar een verliezersronde gespeeld. Dit was eveneens een knock-out fase. In de finale was Maurice Boeve met 5-0 te sterk voor Chris van Brink. Natuurlijk was de ene darter fanatieker dan de andere. Precisie worpen werden net zo makkelijk gevolgd door sierlijke afzwaaiers. Naast de wil om te winnen overheerste bij allen vooral het spelplezier. Lekker darten, gezellig lachen en ook veel bijpraten. Er werd deze middag door verschillende personen de score van 180 gehaald. Maurice Boeve deed dit zelfs tijdens de finale.. De hoogste uitgooi kwam ook op zijn naam met 158. 
Eindstand Heren: 1. Maurice Boeve, 2. Chris van Brink, 3. Benno Voorhorst, 4. Terence Meijer. 
Eindstand dames: 1. Gea van der Haar, 2. Diana de Weerd, 3. Hermien de weerd.
Eindstand verliezerspoule: 1. Jeffrey de Wilde, 2. Richard van den Hul, 3. Erwin Vosselman.

_____________________________________________

 
                                                  20 jarig bestaan!   
 

S.V. Vaassen feliciteert Vosselman Party verhuur met haar 20 jarige bestaan

_____________________________________________

 
                                                       Wie wint volgend jaar deze attentie?  
 

 

Giovanni

Het jeugdlid met de meest verkochte loten kreeg een attentie. De broertjes Kaandorp verkochten in totaal 67 loten. Tygo die bij de JO8 - 1 voetbalt verkocht er 33, zijn broertje Davy die bij de Rabobank Mini Fassy's voetbalt verkocht er 1 meer (34). Sterre van Eekelen, die ook bij de Rabobank Mini Fassy's haar voetbalkunsten vertoont verkocht er zelfs 35. Met maar liefst 38 verkochte loten heeft Giovanni Bosch de meeste verkocht. Hij werd afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet. 

_____________________________________________

 
                                                       Kraamvisite tweede elftal  
 

Op kraamvisite bij Mike en Inge Bijsterbosch na de geboorte van hun zoon Naud Fedde. Kersverse ouders kregen hiervoor een echte 'krentenwegge' aangeboden. Tevens namen Mitchell en Wouter hun kleine trots mee en ook zij kregen een echte S.V. Vaassen krentenwegge aangeboden (namens bakkerij Hagen).

_____________________________________________

 
                                                               Carnaval 2019  
 

carnaval

 De jeugd van S.V. Vaassen heeft vandag de aanmoedigingsprijs gewonnen met de carnavalsoptocht van CV de Rossumdaerpers. Themas was dit jaar: bij S.V. Vaassen is het VERSCHRIKKELIJK leuk. De kids waren allemaal als vogelverschrikker verkleed. Het was een fantastische optocht. Speciaal dank voor "oma" Tiemens die haar woning weer beschikbaar stelde als verzamelplek voor de optocht. Super! Lang leve de club! Klik hier voor meer foto's 

_____________________________________________

 
                                            Mini Fassy's verkopen de meeste loten  
 

mini fassys meesteloten

Het was de vierde keer dat S.V. Vaassen heeft meegedaan met de Grote Clubactie. We kunnen nu al zeggen dat we er volgend seizoen weer bij zijn. De opbrengst van de loten verkoop is bestemd voor verschillende jeugd activiteiten en voor het pannaveld dat er komt tijdens het 100-jarig bestaan. 
De enorme inzet van alle leden van de club is geweldig geweest. Onderling werden de verkoopresultaten goed in de gaten gehouden. In totaal zijn er 1149 loten verkocht. De seniorenteams wisten 651 loten aan de man te brengen. De jeugdige voetballers verkochten samen 498 loten. Hierbij waren de Mini Fassy's het meest actief. Zij hebben 142 loten verkocht. Voor deze overweldigende prestatie heeft het hele team afgelopen zaterdag aan het eind van de training een traktatie gekregen. Het 4e was bij de senioren het best verkopend. Zij wisten 428 loten te verkopen. 
Ook deze keer is de Grote Clubactie succesvol verlopen. Alle reden om volgend seizoen weer mee te doen. Dank aan alle verkopers en kopers van de loten die samen hebben gezorgd voor dit prachtige resultaat. 

_____________________________________________

 
                                      S.V. Vaassen Vrouwen 1 zaal herstkampioen  
 

vaassen zaal vr 1 kampioen 1

Het 1e vrouwen zaalteam van S.V. Vaassen is herfstkampioen geworden. Voor het eerst dit seizoen laat de KNVB de competitie in 2 delen spelen. Met een overtuigende 12-0 overwinning op ATIK vrouwen 1 eindigt het team glansrijk op de eerste plaats. Zes keer werd er gewonnen en slechts 1 keer verloren. Afgelopen vrijdag werd het team door het bestuur in het zonnetje gezet. Voor de wedstrijd tegen Futsal Apeldoorn vrouwen 3 kreeg aanvoerder Marjolein Winkelaar een bon uitgereikt die de dames kunnen inwisselen tijdens de aankomende gala avond. 
Het team bestaat uit de volgende speelsters: Anke Wegerig, Marjolein Winkelaar, Nadine Aalhuizen, Hannah Hassig, Kim Koetsier, Els Wegerig, Linda Casteel en Loes Boerkamp. 

_____________________________________________

 
                                                                                       Opening!   
 

                                                  opening fysio bewust

                     

S.V. Vaassen feliciteert Grand Café de Toren met de opening van hun nieuwe café.

_____________________________________________

 
                                             Mini Fassy's bedankt Rabobank  
 

                                                 jan feb 2019 199

Rabobank mini fassy's bedankten vandaag Rene Steunenberg namens de Rabobank voor het nieuwe spelmateriaal. Met een speech van de voorzitter Ben Meuleman, kreeg Rene een mooie bos bloemen aangeboden. Alle aanwezige kinderen kregen een attentie mee. Klik hier voor meer foto's.

_____________________________________________

 
 

                                             S.V. Vaassen 1 op kraamvisite

 
 

kraamvisite

 

Tijdens de Afgelopen vrijdag 8 februari is het grootste deel van de selectie op kraamvisite geweest bij Mieke en Wesley Stegeman ter gelegenheid van de geboorte van hun dochter Liz. Het werd een gezellige kraamvisite waar na het overhandigen van de cadeaus een drankje werd gedronken en om te proosten op de kleine Liz. Het heeft Vaassen geen windeieren gelegd, want 2 dagen later werd er een uitstekende overwinning behaald op Zwolle. 

_____________________________________________

 
 

                                             Pupil van de week Jim Rodijk

 
 

 

 

Tijdens de De pupil voor de wedstrijd S.V. Vaassen 1 - S.V. Zwolle 1 aanstaande zondag is de speler van de JO-12 Jim Rodijk. Jim komt uit een echte S.V. Vaassen familie. Zijn vader Edwin traint de JO-9 waar ook zijn broertje Gijs in speelt. Jim is een echte aanvaller en speelt graag als rechtsbuiten. Zijn trainers van de JO-12 zijn Michael en Dorina. Jim is net als de rest van zijn familie Rodijk fanatiek Feyenoord fan. Op de trainingen is hij dan ook vaak in een Feyenoord shirt te bewonderen. Zijn favoriete speler is dan ook niet moeilijk te raden: Steven Berghuis. In zijn vrije tijd speelt Jim graag FIFA of is hij buiten lekker aan het voetballen. Wij wensen Jim veel plezier zondagmiddag! 

_____________________________________________

 
 

                                Flessenactie ten bate voor het 100 jarige jubilieum! 

 
 

 51112830 305426483654054 3592365553236312064 n

Sinds vandaag hebben wij in onze kantine een container geplaatst. De bedoeling hiervan is dat deze zo snel mogelijk gevuld word met lege flessen, bierflesjes en/of kratjes bier. Alle merken zijn welkom!! De opbrengst van deze actie gaat naar het 100 jarige jubileum! Lever dus snel je lege flessen in! 

_____________________________________________

 
 

 

Overlijdensbericht

 
 

Bedroefd, maar dankbaar voor wat hij voor onze vereniging heeft betekend, hebben wij kennisgenomen van het overlijden van

Wim de Wilde 

Als trouwe shirtsponsor van het tweede elftal en supporter heeft hij veel betekend voor SV Vaassen. Ook op bestuurlijk niveau heeft hij zich ingezet voor onze club.

Wij wensen zijn familie en naasten veel sterkte toe.

Bestuur en leden van SV Vaassen

 _____________________________________________

 

 
 

Nieuwjaarsreceptie 2019

 
 

 
 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging SV Vaassen heeft voorzitter Ben Meuleman dit jaar een cheque uitgereikt aan Albert Vos voor het jaarlijkse kinderdorp Cavente. In zijn nieuwjaarstoespraak was de rode draad ‘Doe maar gewoon, da’s gek genoeg’. “We zijn gewoon trots op wie we zijn en wat we doen! We zijn gewoon een leuke vereniging met gewone leuke mensen die samen gewoon veel plezier hebben”, benoemde Meuleman. Natuurlijk blikte hij op dezelfde wijze naar de toekomst. “Gewoon een club met een rijke historie en een mooie toekomst.” Het kledingplan werd aangehaald en alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt werden naar voren geroepen en verrast met een mooi boeket bloemen. In 2020 bestaat SV Vaassen honderd jaar. In het clubhuis hangt in aanloop hierop een grote puzzel, waar jaarlijks een stukje vanaf gaat. Dit jaar heeft vrijwilliger Marchel Mulderij het puzzelstukje gekregen. Na de promotie naar de derde klasse nemen de trainers Daniel Tuasela en Edward Fennebeumer eind van dit seizoen afscheid van SV Vaassen. Op de nieuwjaarsreceptie werd opvolger Fethi Ozerdogan voorgesteld.De verenging heeft ruim vier jaar geleden het charity fund opgericht. Hiermee wil de club structureel een bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoorde projecten. In de voorgaande jaren werden al verschillende goede doelen op incidentele basis gesteund. Het charity fund wordt gevuld met onder andere een substantieel deel van de oud papier opbrengst. De vereniging heeft ruim vier jaar geleden het charity fund opgericht. Hiermee wil de club structureel een bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoorde projecten. In de voorgaande jaren werden al verschillende goede doelen op incidentele basis gesteund. Het charity fund wordt gevuld met onder andere een substantieel deel van de oud papier opbrengst.  Namens Cavente, het jaarlijkse kinderdorp in de slotweek van de zomervakantie, nam Albert Vos de cheque ter waarde van € 500,00 dankbaar in ontvangst. “We organiseren Cavente louter met vrijwilligers. Prachtig dat SV Vaassen ons op deze wijze steunt.” De nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging S.V. Vaassen is goed bezocht. Veel leden, zowel jeugd als senioren, maar ook buurtverenigingen wensten elkaar van harte een goed 2019!  

_____________________________________________

 
 

S.V. Vaassen neemt afscheid van een geweldig trainers duo!

 
 

 

 
 

Na zes fantastische jaren hebben S.V. Vaassen en trainers Daniël Tuasela en Edward Fennebeumer in goed onderling overleg besloten de samenwerking rondom het trainen/coachen van het eerste elftal van S.V. Vaassen te beëindigen. 

 _____________________________________________

 
 

Gevonden!

 
 

 
 

 

We willen melden dat onze vacature voor de nieuwe hoofdtrainer is ingevuld. De bekendmaking volgt op onze nieuwjaarsreceptie op 5 januari, aanvang 15:30 uur. 

_____________________________________________

 
 

S.V. Vaassen wint de Derby!

 
 

 

 

Drie punten, dat is het belangrijkste". aldus Vaassen-trainer Daniel Tuasela. Nadat voorafgaand aan de wedstrijd het nodige vuurwerk was afgestoken begon ook de wedstrijd spectaculair. Het aanvallende voetbal van beide teams leverde een interessante eerste helft op, waarin Vaassen toch de wedstrijd naar zich toetrok. Of hij het zo bedoelde of niet, Remco Hulleman zette Vaassen naar elf minuten op voorsprong. De bal, die via de rechterkant kwam, vloog onverwachts over doelman Sander Jansen van der Sligte het doel in. Na de goal kreeg KCVO grote kansen. Een kopbal van Dennis Nijzing werd van de lijn gehaald, maar in de counter wist Vaassen via Hulleman de score te verdubbelen. In de tweede helft was Vaassen beduidend sterker dan de puntloze dorpsgenoot, die voor de tweede keer op het veld stond na het afscheid van trainer Henry Scheffel: In de tweede helft hebben we te weinig gebracht. Ik had gerekend op resultaat. " Ondanks twee doelpunten in de laatste minuten kon KCVO de schade niet meer repareren.

 

_____________________________________________

 

 

Voetbalmiddag 2018

 
 

 

 
 

 

Woensdagmiddag 24 oktober werd bij S.V. Vaassen een voetbalmiddag voor de jeugd gehouden. Al voor het achtste jaar kijken de kinderen duidelijk uit naar deze dag in de herfstvakantie. Ruim 50 pupillen en mini Fassy's hebben mee gedaan aan deze gezellige voetbalmiddag. Voor pupillen waren er een aantal voetbalactiviteiten uitgezet dor de trainers van de jeugd en Niels Dijkgraaf, de keeper van het tweede elftal. Daarnaast kregen alle deelnemende teams een techniekclinic van Daniel Tuasela, de trainer van het eerste elftal. Dit vonden de kinderen natuurlijk fantastisch. het is een actieve middag voor toekomstige en huidige voetballers tussen de 3 en 12 jaar oud. Het doel is op een speelse manier kennis te maken met het voetbalspelletje. Voor de gevorderde pupillen is het een leuke manier om aan hun techniek te werken. Voor de mini Fassy's was door de activiteitencommissie een leuk en afwisselend programma samengesteld, met onder andere een springkussen van partyverhuur Vosselman. Alle deelnemende spelers kregen als aandenken een mooie sleutelhanger gemaakt door Creations @ Miek. Tot slot willen wij Bakkerij Hagen bedanken voor de lekkere krentenbollen en Albert Heijn Vaassen bedanken voor de flesjes water en appels. Voor meer foto's klik hier.