Welkom bij S.V. Vaassen. Stel jezelf even voor!

Ik ben Fethi Ozerdogan, 48 jaar en woonachtig in Doetinchem. Getrouwd en vader van 2 kinderen. Ik ben werkzaam als operatieassistent chirurgie in Doetinchem. Daarnaast momenteel assistent jeugdtrainer van de Graafschap O19 en sinds 2018 ook docent van de KNVB. Ik heb de afgelopen jaren enorm veel tijd en energie gestoken om aan mijn voetbaltrainers carrière te werken. Ik ben jeugdtrainer geweest van alle jeugdteams zowel bij amateurs als bij BVO. Trainer van Go Ahead Eagles A1, AGOVV C1, Graafschap B1. Ook ben ik hoofdtrainer van verschillende niveaus geweest. Vaassen 1 (kampioen naar de 1ste klasse), AGOVV 1 amateurs (1ste klasse).

Wat vind je het mooiste aan het trainersvak?

Het mooiste aan het trainersvak vind ik dat je met een team een doelstelling maakt en die samen voor veel energie erin te steken probeert te realiseren. Soms lukt het en vaak ook niet. Maar als je altijd 100% geeft dan kan ik daar erg van genieten. Innerlijke kampioenschap is ook vaak het mooiste kampioenschap!!

Ken je S.V. Vaassen al een beetje? Wat is je eerste indruk?

Ik ken Vaassen van mijn eerste periode en dat is in het succesvolle seizoen 2006/2007 waar we kampioen werden in de 2e klasse. Veel mensen zijn er nog steeds actief. Mijn eerste indruk is dat de club niet meer te vergelijken is met mijn eerste periode. Ik denk dat deze vereniging meer een echte familieclub is geworden.

Wat zijn je doelstellingen voor dit seizoen?

Doelstellingen moeten we eind augustus gezamenlijk maken. We zitten nu in de kennismakingsfase straks als we een aantal trainingen hebben afgewerkt en bekerwedstrijden hebben gespeeld hebben kunnen we concretere doelstellingen maken. Mijn indruk van het team is erg positief we hebben een mooie mix van jong en oud dus ervaring en speels. Daartussen zitten verschillende soorten spelers in zoals creatieve als karaktervoetballers. Ik zou het erg mooi vinden als de club volgend jaar 100 jaar bestaat en dat we dan gepromoveerd zijn naar de 2e klasse. 

Zoals u ziet heb ik veel ervaring in het voetbal. Ik lees de wedstrijden erg goed en kan het vertalen naar trainingen. Tevens beschik ik over een uitstekend inschatting vermorgen, ben bloed fanatiek en mijn enthousiasme is zeer aanstekelijk. Ik voel me erg compleet en nu is de tijd aangebroken om de volgende stap te maken en dat is bij S.V. Vaassen. Ik ben een moderne trainer met nieuwe ideeën. Mijn aanpak is erg bijzonder en innovatief. Mijn aanpak ziet er in het kort uit; VISIE-ACTIE-PASSIE. Ik wil mijn aanpak bij S.V. Vaassen toepassen en samen succes boeken. En hoop via deze club weer volgende stappen te kunnen maken in mijn voetbalcarrière.

Wij wensen Fethi veel succes aankomend seizoen!