mini fassys meesteloten

 

 

Het was de vierde keer dat S.V. Vaassen heeft meegedaan met de Grote Clubactie. We kunnen nu al zeggen dat we er volgend seizoen weer bij zijn. De opbrengst van de loten verkoop is bestemd voor verschillende jeugd activiteiten en voor het pannaveld dat er komt tijdens het 100-jarig bestaan. 
De enorme inzet van alle leden van de club is geweldig geweest. Onderling werden de verkoopresultaten goed in de gaten gehouden. In totaal zijn er 1149 loten verkocht. De seniorenteams wisten 651 loten aan de man te brengen. De jeugdige voetballers verkochten samen 498 loten. Hierbij waren de Mini Fassy's het meest actief. Zij hebben 142 loten verkocht. Voor deze overweldigende prestatie heeft het hele team afgelopen zaterdag aan het eind van de training een traktatie gekregen. Het 4e was bij de senioren het best verkopend. Zij wisten 428 loten te verkopen. 
Ook deze keer is de Grote Clubactie succesvol verlopen. Alle reden om volgend seizoen weer mee te doen. Dank aan alle verkopers en kopers van de loten die samen hebben gezorgd voor dit prachtige resultaat.