Maak kennis met: Siddhartha Majumdar!

Welkom bij S.V. Vaassen! Stel jezelf even voor!

Mijn naam is Siddhartha en ik ben 19 jaar oud, maar jullie mogen mij ook Sid noemen. Ik kom uit Kolkata, één van de grootste steden in India. Ik studeer in Apeldoorn Sport Business Managment aan Wittenborg University of Applied Sciences, mijn bachelor doe ik in Sport business managment. Ik werk als bezorger bij Spare ribs Express en ik werk als chef bij een 5 sterren restaurant in Amsterdam.

Hoelang voetbal je al? Waar ben je begonnen?

Ik ben begonnen met voetballen in het jaar 2010. Toen ik nog in India woonde heb ik voor veel verschillende amateurclubs gevoetbald maar nooit professioneel. In februari kwam i knaar Nederland en ben ik gaan voetballen bij CSV Apeldoorn in de JO19-1. Ik heb de laatste 9 wedstrijden van het seizoen gespeeld en we zijn 2e geworden in de competitie.

Op welke positie speel je?

Het liefst speel ik als aanvallende middenvelder, daar kan ik laten zien wie ik ben. Op deze positie kan ik het spel bouwen en het creëren van een aanval.

Ken je S.V. Vaassen al een beetje? Wat is je eerste indruk?

Ik heb een aantal trainingen gehad bij Vaassen, het geeft me een welkom thuis gevoel. De mensen die bij de vereniging zitten zijn erg vriendelijk en de coach is erg aardig. Ik geloof in hem.

Wat is je doelstelling voor dit seizoen?
Mijn doelstellingen voor dit seizoen zijn groeien zowel op fysiek als mentaal vlak, het spelen van goed voetbal en hopelijk Vaassen naar een hoger niveau brengen.

Wij wensen Sid dit seizoen veel succes!