WhatsApp Image 2020 10 12 at 11.45.24

Maak kennis met: Marco Nimani!

Wil je jezelf voorstellen?
Ik ben Marco, ik ben 19 jaar oud en kom uit Apeldoon.

Wat doe jij naast het voetbal bij S.V. Vaassen?
Naast het voetballen volg ik een studie HBO - International Business, aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen, in Arnhem. Voor de rest maak ik muziek en ben ik vaak met vrienden.

Waarom ben je bij S.V. Vaassen gaan voetballen?
Graag wilde ik weer gaan voetballen nadat ik een jaar was gestopt. Ik hoorde van vrienden dat ze waren benaderd door de trainer om bij S.V. Vaassen te komen voetballen. Ik heb gelijk contact gezocht met Fethi. Vervolgens mocht ik meetrainen en ben ik lid geworden!

Waar heb je in het verleden gespeeld?
Ik ben begonnen met voetballen in de F'jes bij ZVV'56, daar heb ik gevoetbald tot de eerste jaars C. Toen ben ik gaan voetballen bij WSV daar heb ik in de C2/C1 en B1 gespeeld. Na een jaartje in een vriendenteam te hebben gevoetbald, ben ik i.v.m. mijn studie een jaar gestopt. En nu ben ik bij S.V. Vaassen gaan voetballen.

Heb je een voorbeeld of idool?
In het voetbal zijn Luka Modric en Pirlo zeker een van mijn voorbeelden.

Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?
Ik bereid me voor door goed te slapen, muziek te luisteren en als ontbijt fruit te eten.

Wat is jouw doel voor dit seizoen? Wat wil je bereiken?
Mijn doel bij S.V. Vaassen is beter worden en mezelf ontwikkelen in het seniorenvoetbal. Verder wil ik zo hoog mogelijk eindigen in de competitie en natuurlijk zoveel mogelijk winnen!

Wij wensen jou veel succes en plezier bij S.V. Vaassen!