Maak kennis met: Furkan Cetin!

Welkom bij S.V. Vaassen! Stel je even voor!

Mijn naam is Furkan Cetin ik ben 21 jaar oud, woon in Apeldoorn en op dit moment studeer ik social werk op het ROC Aventus.

 

Hoelang voetbal je al? Waar ben je begonnen?

Ik voetbal sinds mijn 7de, ik ben begonnen bij WSV in Apeldoorn. Ik heb daar vanaf de E-tjes tot aan de A1 alle selectie teams doorlopen. Toen ik senioren voetbal mocht spelen heb ik de overstap gemaakt naar Turkse Kracht Apeldoorn.

 

Op welke positie speel je?

Vroeger speelde ik vaak op de links/rechts buiten positie ook heb ik op het middenveld gespeeld. In de a1 bij WSV begon ik paar keer als linksback, maar vanaf mijn 2e jaar bij TKA werd het echt mijn positie. Bij Vaassen ga ik ook voor de linksback positie spelen. 

 

Ken je S.V. Vaassen al een beetje? Wat is je eerste indruk?

Ik ken Vaassen al best wel lang. Mijn broer (Evren) heeft er vroeger ook gespeeld ook onder leiding van trainer Fethi zij zijn samen ook kampioen geworden met Vaassen, vorig jaar kon ik al de overstap maken naar Vaassen maar bleef nog een jaartje bij Turkse Kracht Apeldoorn. En werd het uiteindelijk dit jaar dat ik de overstap maakte. Mijn eerste indruk is leuk met de jongens, je kan zien dat het een hecht team is en dat de jongens al langere tijd samen spelen. Ook kan ik me nog herinneren dat ik samen met mijn broer op een dinsdagavond bij de club kwam voor een gesprek en dat mijn broer na 10 jaar nog steeds herkend werd, dat zegt ook wat over de supporters van de club dat ze een hart voor de club hebben. 

 

Wat is je doelstelling voor dit seizoen?

Mijn persoonlijke doelstelling voor dit jaar is dat ik een toegevoegde waarde kan zijn voor het team. Als team zijnde vind ik het nu ook lastig om een doelstelling vast te stellen, we zijn pas afgelopen week voor het eerst bij elkaar gekomen om te trainen. Ik denk dat we in de echte voorbereiding kunnen zien waar we toe in staat zijn. 


Wij wensen Furkan aankomen seizoen veel succes!