De jaarlijkse ledenvergadering van S.V. Vaassen is deze keer op een bijzondere manier gehouden. De leden konden vanuit hun eigen huis inloggen om via internet de vergadering te volgen. Via chatberichten was het hierdoor een interactieve jaarvergadering.

Helaas konden de tien jubilarissen niet fysiek in het zonnetje gezet worden, maar voorzitter Ben Meuleman had voor ieder een uitgebereid dankwoord voor hun jarenlange inzet en verbondenheid. De verenigingsspeld en natuurlijk een bos bloemen is later bij de jubilarissen thuisbezorgd.

Tim Koman, Mike Bijsterbosch, Remon Schurink en Shardee Meijer zijn 25 jaar lid. Patrick de Wilde, Jos Mulder en Jille de Vries horen al 40 jaar bij de Vaassense club.

Gerard van Brummen viert het gouden jubileum.

Joop van Assen en Jannes Kuiper zijn zelfs al 70 jaar lid van de voetbalvereniging. De meesten van dit tiental is normaal nog wekelijks in en rond het clubhuis te vinden. Zowel als supporter als vrijwillger. In het bestuur is Gert Steunenberg afgetreden. Bjorn de Vries is gekozen als nieuw bestuurslid. Tijdens de algemene ledenvergadering, werd kort teruggeblikt op het vorige seizoen. Natuurlijk werd de hoop uitgesproken dat het 100-jarige jubileum volgend jaar alsnog gevierd kan worden.

Gerard van Brummen  Gert Steunenberg (1)  Jannus Kuiper (1)
 Jelle de Vries (1) Joop van Assen (1)  Jos Mulder (1)
 Mike Bijsterbosch (1) Tim Koman (1) RemonSchurink (1)
Patrick de Wilde (1)