De Zinloos geweldig in de voetbalsport krijgt aandacht in alle lagen van de bevoling. Ook de politiek is er druk mee bezig. Het beeld dat de maatschappij heeft over onze mooie sport wordt slechter en slechter. Het is echt niet alleen kommer en kwel er gebeuren ook goede en mooie dingen. Helaas moeten wij als bestuur van S.V.Vaassen, erkennen dat het amateurvoetbal niet vrij is van negatieve invloeden. Bij S.V. Vaassen doen we er veel om asociaal en agressief gedrag in de kiem te smoren. Een middel wat ons daarbij helpt is de S.V. Vaassen code. Naast het voorkomen en als het nodig is aanpakken van asociaal en agressief gedrag, is er ook aandacht voor het voorkomen van ongewenste situaties op het gebied van seksule intimidatie. Als bestuur van S.V. Vaassen, stellen we de code breed beschikbaar aan onze leden en een ieder die er interesse in heeft.

De code kun je hier downloaden.