ehsan

Maak kennis met: Ehsan Tutageel!

Wil je jezelf voorstellen?
Mijn naam is Ehsan Tutageel en ik ben 19 jaar oud.

Wat doe jij naast het voetbal bij S.V. Vaassen?
Naast het voetballen bij S.V. Vaassen volg ik een opleiding als voeding en leefstijl adviseur. Ik heb een bijbaantje bij de Albert Heijn en daarnaast spreek ik regelmatig af met vrienden.

Waarom ben je bij S.V. Vaassen gaan voetballen?
Ik werd een paar maanden geleden gebeld door de trainer van S.V. Vaassen. Hij vroeg mij of ik interesse had om bij S.V. Vaassen te komen voetballen in het eerste elftal. Ik was meteen erg geïnteresseerd omdat je niet overal zo'n kans krijgt om in het eerste elftal te voetballen als je van de jeugd onder 19 komt.

Waar heb je in het verleden gespeeld?
In het verleden heb ik bij WSV Apeldoorn gevoetbald, daar heb ik in de E tot B gevoetbald. Daarna ben ik naar Robur et Velocitas gegaan.

Heb je een voorbeeld of idool?
Eigenlijk heb ik niet echt een voorbeeld of idool. Maar als ik iemand moest kiezen, zou dat Arjen Robben zijn.

Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?
Hoe ik mezelf voorbereid op een wedstrijd is om de avond ervoor op tijd naar bed te gaan.

Wat is jouw doel voor dit seizoen? Wat wil je bereiken?
Ik wil zoveel mogelijk minuten maken in het eerste elftal en mezelf door ontwikkelen. Het is nog wel wennen, het seniorenvoetbal is toch anders dan voetballen in een jeugdteam.

Wij wensen jou veel succes en plezier bij S.V. Vaassen!