Als bestuur van S.V. Vaassen hebben we een moeilijk besluit te nemen. Onze club bestaat 100 jaar en we willen dit graag vieren. Mooie evenementen voor ieder wat wils. Echter bestaat er een groter doel, onze gezondheid en die van hen die ons dierbaar zijn. Berichtgeving rondom maatregelen vanuit beleidsmakers, een verbod op groepsvorming tot minimaal 1 juni en dwingende maatregelen hieromtrent. Corona heeft ons in zijn macht.

Namens het bestuur wil ik dan ook berichten dat de festiviteiten rondom ons honderjarig jubileum, in het tijdspad dat was geschetst, zijn afgelast. De herdenking, receptie, reünie, voetbalkwis, jeugdactiviteiten, slaapfestijn, galavond, dorpsfeest en jubileum-darttoerooi. Ontzettend jammer, maar hierbij ook een oproep. Steun elkaar, we hebben elkaar nodig, nu meer dan ooit. De weekenden zijn leeg, zonder betekenis bijna. Ons sociale netwerk ligt totaal stil. Laten we kort bij elkaar blijven en met elkaar deze moeilijke tijden overwinnen, laten we in gedachten kort bij kort op elkaar! Wees sterk en ondersteun elkaar en onze club. Het is van belang deze barre tijd te doorstaan en daarna met een frisse blik de wereld in te kijken. Koester onze club en versterk ons! Blijf vertellen hoe leuk het bij ons is en maak vrienden. We zullen er sterker uitkomen, daarvan ben ik overtuigd.

Ik wens jullie, namens het bestuur, ontzettend veel sterkte en ik hoop dat jullie behoud blijven en zoveel als mogelijk in goede gezondheid deze periode kunnen uitzingen. Ik wil jullie hierbij oproepen om ook onze site, www.svvaassen.nl via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te gebruiken voor communicatie over gevoel, verdriet en de toekomst, sportief of persoonlijk. Ik hoop jullie allen snel en in goede gezondheid te ontmoeten op hetgeen ons verbind, onze club.

Lang leven onze club! Tot snel!

Namens bestuur S.V. Vaassen,

B.A. Meuleman - Voorzitter.