Een sleutelwedstrijd aanhaken of afhaken. Voor beide teams die elkaar niet veel ontlopen in de competitie. Mist en kou waren de ingrediënten van deze wedstrijd. Diepenveen maakte in de 14e minuut de 1-0. Door een geweldige pass van Wesley Stegeman op Tom Tangelder die de bal goed wist door te koppen op Thomas Jongkind werd het doel geraakt 1-1. De blijdschap was van korte duur want in de 29e minuut scoorde Diepenveen de 2-1, mede door een ongeluk in de achterhoede. Direct daarna zette S.V. Vaassen opnieuw een aanval in, in plaats van 2-2 die had moeten vallen, werd het uit een counter 3-1 voor Diepenveen. Daarna leek Vaassen er niet meer in te geloven en werden ze effectief weg gecounterd. S.V. Vaassen speelde erg slordig en maakte veel persoonlijke fouten waardoor de wedstrijd de kant op kantelde van Diepenveen. Eindstand 6-1. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Helios om 14:00 uur op het programma.