Beste sportvrienden van KCVO en S.V. Vaassen.

Zondag a.s. staat de Vaassense derby S.V. Vaassen - KCVO op het programma. De aftrap is om 14:00 uur.

Nauw overleg tussen beide clubs resulteerde in mooie afspraken rondom dit gebeuren, de realiteit echter, haalt ons in. Volgens de nieuwe richtlijnen zal er geen publiek worden toegelaten op sportpark de Kouwenaar. Erg vervelend, daar deze wedstrijd garant staat voor sportieve rivaliteit en veel publiek.

Naast maximaal 4 officals van S.V. Vaassen en KCVO, de teams en scheidsrechter wordt er niemand toegelaten op het sportpark. De poorten zullen, net als de kantine, gesloten zijn. Enige uitzondering daarop zijn de verschillende media teams RTV 974 maakt het mogelijk om de derby te kunnen volgen op livestream; kanaal ZIGGO-36 of KPN-1468. Vaassen Actief zal een fotoverslag doen en via social media en www.vaassenactief.nl

In samenwerking met KCVO en de Gemeente Epe is dit scenario gemaakt, ontzettend jammer voor de derby, maar het allerbelangrijkste is een ieders gezondheid die we op deze manier proberen te borgen.

Met sportieve groet,

Voorzitter S.V. Vaassen