ZATERDAGAVOND 17 NOVEMBER SV VAASSEN 1-KCVO 1

Een duel tussen twee plaatsgenoten blijft altijd bijzonder. Alle reden om de wedstrijd SV Vaassen – KCVO dit seizoen extra te omlijsten.

Beide clubs hebben, in overleg met de KNVB, besloten om de wedstrijd een dag naar voren te halen en op zaterdagavond te spelen. Om 18.30 zal worden afgetrapt voor deze derby.

Na afloop zijn de supporters, en natuurlijk ook de spelers, van beide verenigingen van harte welkom in het clubhuis van SV Vaassen. Ongeacht de uitslag zal het een gezellige feestavond worden. Zanger Danny Heden treedt vanaf 20.30 uur op.

Als het clubhuis dicht gaat, is vanaf 0.30 uur de after party bij De Ruif aan de Dorpsstraat in Vaassen. Dit café heeft zich opgeworpen als wedstrijdsponsor van deze lokale ontmoeting.