Volgende wedstrijd

S.V. Vaassen 1 

_____________________________

 

Is nog niet bekend!

 

      

 

Overige teams

_____________________________

 

 

 

Woensdagmiddag 24 oktober werd bij SV Vaassen een voetbalmiddag voor de jeugd gehouden. Al voor het achste jaar kijken de kinderen duidelijk uit naar deze dag in de herfstvakantie. 

Ruim 50 pupillen en mini Fassy's hebben mee gedaan aan deze gezellige voetbalmiddag. Voor de pupillen waren er een aantal voetbalactiviteiten uitgezet door de trainers van de jeugd en Niels Dijkgraaf, de keeper van het tweede elftal. Daarnaast kregen alle deelnemende teams een techniekclinic van Daniel Tuasela, de trainer van het eerste elftal.  Dit vonden de kinderen natuurlijk fantastisch. 

 

Het is een actieve middag voor toekomstige en huidige voetballers tussen de 3 en 12 jaar oud. Het doel is op een speelse manier kennis te maken met het voetbalspelletje. Voor de gevorderde pupillen is het een leuke manier om aan hun techniek te werken. 

 

Voor de mini Fassy's was door de activiteitencommissie een leuk en afwisselend programma samengesteld, met onder andere een springkussen van partyverhuur Vosselman.  Alle deelnemende spelers kregen als aandenken een mooie sleutelhanger gemaakt door Creations @ Miek.  Tot slot willen wij Bakkerij Hagen bedanken voor de lekkere krentenbollen en Albert Heijn Vaassen bedanken voor de flesjes water en de appels.

 

 

 

 

 

 

 

Deze middag is georganiseerd door heel veel ouders en leden van de club.