Ondanks de 1-2 nederlaag tegen TKA kan SV Vaassen terugkijken op een goede seizoenafsluiting. In de wedstrijd waren de blauw-witten de bovenliggende partij, maar gingen de Apeldoorners er toch met de winst vandoor.

De opkomst voor het slotduel van de competitie maakte veel indruk op de spelers. Alle jeugdleden van de voetbalclub vormden een lange erehaag. Met luid applaus werden de Vaassense spelers onthaald. Het team wilde nog één duel alles geven, werd snel duidelijk. Veelvuldig balbezit leidde echter niet tot reële kansen. De bezoekende partij kreeg een 0-1 voorsprong. Vaassen herpakte zich en wist na de rust de stand gelijk te trekken. Alex Sangers scoorde de 1-1. Uiteindelijk ging de winst met enig geluk naar de bezoekers.

Het kampioenschap en de daarbij horende promotie naar de derde klasse werd na de wedstrijd groots gevierd. Natuurlijk kregen alle spelers en de begeleiders van de selectie een fraaie bos bloemen in de clubkleuren. Het grote applaus van de fans zorgde voor een fraaie afsluiting van het seizoen.

Het behalen van de kampioenstitel in de vierde klasse is afgelopen zondag groots gevierd in de kantine van SV Vaassen. Ook voor en na het duel tegen TKA bedankten de fans de selectie met een erehaag, vuurwerk en vooral veel applaus. De spelers en technische staf dankten de supporters eveneens voor de steun gedurende het hele seizoen.

Hoewel de titel bij de uitwedstrijd een week eerder was binnengehaald, werd het feest natuurlijk in de eigen kantine gevierd na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Zanger Dennis Wiltink kreeg velen aan het dansen. De supporters en de hele selectie vierden gezamenlijk de promotie naar de derde klasse. De derde helft duurde deze zondag extra lang.