Bij voetbalvereniging SV Vaassen is het al jarenlang gebruikelijk dat de

vrijwilligers met een feestavond worden bedankt voor hun inzet. Ook dit jaar was de kantine goed gevuld met degenen die een taak bij de vereniging op zich nemen. Bijna zeventig vrijwilligers waren present op deze ‘bedank’ avond.

De ontvangst met koffie en een overheerlijke plak cake zorgde voor een smakelijk begin van de feestavond. Na de opening door Marcel Boeve en Gert Steunenberg hadden de vrijwilligers alle tijd om gezellig bij te praten onder het genot van heerlijke hapjes.

De avond werd gevuld met een live optreden van Danny Heden, die ervoor zorgde dat de stemming er goed in kwam te zitten en er van jong tot oud kon worden gedanst.

Tussendoor werden een aantal ronden curling gespeeld waarbij vragen moesten worden beantwoord en een curlingsteen (op wieltjes) moest zo dicht mogelijk in of bij de cirkel geschoven worden.

De organisatoren Gerrie Doornkamp, Henriëtte Schurink, Rinie Vosselman, Marcel Boeve en Peter Schreurs werden door iedereen bedankt voor de fantastische avond.