Volgende wedstrijd

S.V. Vaassen 1

_____________________________

     - 

helios

 

24 maart 2019 / 14:00 uur

Sportpark de Kouwenaar

 

 

Overige teams

_____________________________

 

 

 

Vaassen 2 wint thuis met ruime cijfers van V&L 2, nadat het de uitwedstrijd met 2-2 gelijk had gespeeld wist het nu wel raad met de enigszins stugge  tegenstander: 6-2. 

 

De blauw-witten begonnen voortvarend en kwamen na zes minuten op voorsprong, Leon zette een solo in en kon vrij makkelijk de 1-0 binnentikken. Vervolgens maakte Terence er vrij snel de 2-0 van, en na een solo van wederom Terence was binnen vijfentwintig minuten de 3-0 ook al op het scorebord. Maar... zelfs binnen het halfuur maakte Terence zijn hattrick, ditmaal na een assist van Jeremy. Vaassen overrompelde de gasten uit de Vecht, ze wisten niet waar ze het zoeken moesten. Kort na het halfuur werd de 4-1 gemaakt, al was dit overduidelijk buitenspel. Goed, er was dus geen sprake van een thuisfluiter (voor de mensen die lezen, dit geluk hebben we bij Vaassen 2 namelijk nooit). Met een 4-1 ruststand gingen beide teams de thee opzoeken.

 

Wie anders dan Mitchell maakte er vlak na rust 5-1 van, de man die nooit scoort! Echter was zijn goal de mooiste van deze ochtend, met een bekeken lob/stift van redelijke afstand had de keeper alleen het nakijken. Kort hierna kwamen de gasten weer iets terug, een uithaal vanaf twintig meter was Niels te machtig: 5-2. Een kwartier voor tijd begin de keeper van V&L een onreglementaire overtreding in de zestien, met een penalty als gevolg. Terence plaatste deze goed in de bovenhoek: 6-2. Waren er verder nog bijzonderheden? Ja, trainer Willem viel nog in en dartelde als een jong veulen over het veld. Hij had van sommige jongens zelfs de vader kunnen zijn, maar goed laten we het hier maar bij houden. 

 

Door deze overwinning bezet het tweede elftal nu de vierde plek op de ranglijst. Kampioen worden gaat niet meer lukken, alles wat rest is strijden om de eer hoog te houden. De volgende wedstrijd betreft een doordeweekse inhaalwedstrijd, op donderdag 19 april moeten de mannen in Wissel aantreden (tegen de plaatselijke FC). Deze wedstrijd wordt gespeeld op Sportcomplex Ericaweg, aanvang is vooralsnog 18.45 maar kan nog verschoven worden.