Bosz en Verbeek bij SV Vaassen

Tijdens het vijfde sportcafé bij SV Vaassen hebben toptrainers Gertjan Verbeek en Peter Bosz boeiende verhalen verteld. In hun rijke carrière hebben zij veel meegemaakt. Genoeg om de toehoorders in de kantine van SV Vaassen een avond te boeien.

Tijdens de sponsoravond, geleid door journalist/presentator Eddy van der Ley, werden tal van anekdotes opgehaald. Het eerste deel van de avond werd vooral ingegaan op voetbaltechnische zaken, met nadruk op de tactiek. Als trainer kijk je anders naar een wedstrijd dan de gemiddelde toeschouwer.

De sponsoren en leden van de club van honderd van SV Vaassen genoten van de verhalen van de twee trainers. Hun beleving en passie voor het vak spatte eraf. In het tweede deel van de avond werd iets breder ingegaan op de totale voetbalwereld, waardoor dit een luchtiger karakter kreeg. Al met al een geslaagde avond bij voetbalvereniging SV Vaassen.

Het bestuur van de Club van Honderd kijkt tevreden terug op deze bijeenkomst in een vol clubhuis.