In samenwerking met het bestuur van SV Vaassen heeft De Club van 100 van de voetbalvereniging voor het zesde jaar een Sport-café georganiseerd.

Een avond met bekende gasten voor de sponsoren van de vereniging en de leden van de club van 100.  Woensdag 14 maart komen de bekende voetbaltrainers Gertjan Verbeek

en Peter Bosz

in het clubhuis van de vereniging de aanwezigen ongetwijfeld leuke en boeiende verhalen vertellen over hun belevenissen in de voetbalwereld. Het clubhuis ngaat om half 8 oen en de avond begint om 20.00 uur.
Eddy van der Ley is, zoals al vele jaren, de gespreksleider. Alle sponsoren en leden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. In verband met de verwachte grote belangstelling moet men zich vooraf aanmelden.

Deze avond is opnieuw een gebaar, namens de vereniging, aan alle sponsoren en leden van de club van 100 als dank voor hun ondersteuning.