Dit jaar zijn we door de Rabobank Noord Veluwe toegelaten om mee te doen met de Clubkas Campagne. Wat houdt dit in? Leden van de Rabobank kunnen stemmen op de club van hun voorkeur. Elk lid van de Rabobank krijgt 2 stemmen die hij/zij kan uitbrengen op SV Vaassen. Voor elke uitgebrachte stem krijgt SV Vaassen dan een bepaald bedrag. Vorige keer mochten we een cheque ter waarde van €541,80 in ontvangst nemen.

Door de ondersteuning van de leden en anderen die de blauw-witten een warm hart toedragen, hopen we deze actie ook dit jaar weer een groot succes te laten worden. De opbrengst van deze actie gaat naar het pannaveld dat binnenkort wordt aangelegd op ons sportpark. Dus we hopen op een grotere opbrengst.

Doe je de bankzaken bij de Rabobank dan wil dat nog niet automatisch zeggen dat je ook lid bent. Wil je kunnen stemmen dan moet je lid zijn of worden en dus je bankzaken, voor een deel, bij de Rabobank doen. Kinderen vanaf 12 jaar mogen ook lid worden maar moeten wel toestemming van hun ouders en of verzorgers hebben. Wil je kunnen stemmen dan moet je voor 1 maart aanstaande lid worden. Voor meer informatie kun je kijken op de site www.rabobank.nl/noordveluwe.