In zijn nieuwjaarstoespraak verwonderde Meuleman zich over de huidige miljoenentransfers in het internationale voetbal. ”Wij hopen binnenkort twee nieuwe spelers bij de JO 9 een contract voor het leven te geven”, zei hij gekscherend. “Nee, bij SV Vaassen doen we niet aan deze gekte mee. Hier geen transfersommen, maar selectiespelers die ook gewoon contributie betalen. En velen maken zich daarnaast dienstbaar als vrijwilliger. De leden staan midden in de club, met liefde voor de club”, weet de voorzitter uit ervaring.

Verder vertelde hij dat er gesproken is met de gemeentelijke politici om de zorgen te delen over het groot onderhoud van de velden. “Dit kunnen wij niet alleen. De accommodatie hebben wij de afgelopen jaren met onze vrijwilligers al helemaal in eigen beheer opgeknapt.” Meuleman bedankte tevens beide hoofdsponoren, symbool voor alle anderen die de club ondersteunen.

De nieuwjaarsreceptie bij voetbalvereniging SV Vaassen is goed bezocht. Veel leden, zowel jeugd als senioren, speelden voor de receptie enkele onderlinge voetbalwedstrijdjes. Na deze inspanning wensten vele leden, maar ook buurtverenigingen, elkaar van harte een goed 2018!