Tot hun eigen verrassing zijn Aly Vierwinden en Wim Brinkman afgelopen weekeinde bij SV Vaassen benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Sinds enkele jaren eert de voetbalclub op die manier allen die zich voor de vereniging inzetten. Zaterdagavond ontving het tweetal de Piet Schreurs Vrijwilligersprijs.

Wim Brinkman is al ruim veertig jaar verbonden aan de blauw-witten. Na zijn actieve voetbalcarrière heeft hij zich ontpopt tot een veelzijdig vrijwilliger. Momenteel is hij bestuurslid van de Club van Honderd, elftalbegeleider bij de selectie en beheert hij de facebook-pagina van de vereniging.

Aly Vierwinden staat altijd klaar om een bardienst te draaien. Met haar enthousiasme en vrolijkheid laat ze iedereen stralen. De persoonlijke aandacht die zij voor de leden heeft wordt zeer gewaardeerd.

Voor hun grote verbondenheid met de blauw-witte voetbalvereniging werden ze op de jaarlijkse gala-avond in het zonnetje gezet. Naast deze twee winnaars van de Piet Schreurs Vrijwilligersprijs werd Iris Kaandorp in het zonnetje gezet. Haar enorme inzet bij de jeugdafdeling is beloond met de titel ‘runner-up’, waarbij het bestuur wil tonen dat iedereen die actief is binnen de club enorm wordt gewaardeerd.

Verder werden per team de spelers van het jaar gehuldigd en ook de topscoorders werden naar voren geroepen. In de zaal trof Elmore van Willigenburg het vaakst doel, op het veld scoorde Remon Schurink de meeste treffers.

De jeugdspelers van het jaar zijn: Lars de Vries (JO-11/1), Hassan Karakûtük (JO-11/2) en Brent Tieman (JO-9).

De veldspelers kozen de volgende voetballers per team: Sam Luijkx (1e), Delano Nahuway (2e), Denny Mulder (3e), Axel Dol (4e) en Bryan van Campen (5e). Bij de dames viel de keuze op Linda Winterman. Ook bij de zaalvoetballers werd deze prijs uitgereikt. Linda Casteel kreeg de trofee bij dames 1. Patricia Steunenberg had de meeste stemmen van het tweede dames zaalteam ontvangen en het derde team eerde Mieke Tangelder. Bij de heren ging die eer naar Desmond Meijer (1e zaalteam), Stefan Altena (2e) en Benjamin Hagen (3e). Team van het jaar werd de Jeugd Onder 11, 1. Twee leden kregen van alle teams de meeste stemmen en werden verkozen tot beste speler/speelster van de club. Deze ere-titels gingen naar  Remco Pannekoek en Sabrina van Gortel.

lid worden

lidworden

 

foto´s

vsncollage

 

nieuwsbrief

nieusbrief