Voorafgaand aan de gala-avond streed de jongste jeugd van SV Vaassen om de penalty bokaal. Talloze penalty’s werden er op het doel afgeschoten. Onder de lat stonden Sam Luijkx, keeper van het eerste elftal, en Marleen Buunk, de doelverdedigster bij de damesselectie.

Ze verdedigden hun doel met verve, maar moesten toch diverse keren de bal uit het net vissen. Bij de jeugd van SV Vaassen zijn enkele talentvolle strafschoppen specialisten. De winnaar bij de 4 en 5 jarigen is Tygo Kaandorp. Bij de JO 7 won Gijs Rodijk en bij de JO 9 wist Finn van Dijken het net het vaakst te vinden. Beau Dolman scoorde bij de JO 11 2 de meeste penalty’s terwijl Levi van Dijken de strijd bij de JO 11 1 won.

De winnaars kregen de eer om de totaal vernieuwde kleedkamers officieel te openen. Samen knipten ze het touw vol ballonnen door, waarna iedereen een kijkje kon nemen in de verfraaide onderbouw van het clubhuis.

Alle kinderen genoten volop en probeerden natuurlijk met hun strafschoppen de doelverdedigers te passeren. De getoonde talenten bieden veel vertrouwen voor de toekomst, de Vaassense jeugd vindt strafschoppen nemen een leuke uitdaging.

lid worden

lidworden

 

foto´s

vsncollage

 

nieuwsbrief

nieusbrief