Voetballen, spelletjes en vooral veel lol. Dat was afgelopen weekeinde het geval tijdens het slaapfeest van de jeugd bij SV Vaassen. Misschien heeft niet iedereen veel geslapen, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken.
 
Wat was het geweldig! De kinderen hebben volop genoten en de begeleiding zeker niet minder. Wat een enthousiasme, fantastisch!
 
De jeugd van SV Vaassen heeft een fantastisch slaapfestijn gehad op het eigen complex. Twee dagen vol spelletjes, voetbal en vooral veel plezier. Zaterdag om 13.00 uur kwamen de bijna vijftig kinderen op het sportpark aan, natuurlijk uitgezwaaid door hun familie. Kinderen helemaal uitgelaten en de ouders vonden het best spannend... Voor velen was dit de eerste keer uit logeren.
Voor dit weekend zijn alle kinderen verdeeld over zes teams, te herkennen aan de verschillende kleuren shirts. Samen werd een yell bedacht, deze waren vaak te horen.
 
Zaterdagmiddag werd een zeskamp gehouden. De jeugd moest onder andere bekertjes water vervoeren en zaklopen. Natuurlijk werd ook het voetballen niet vergeten. Schieten op een gatenbord en een parcours afleggen met de bal.

Vervolgens gaf de trainer van de selectie, Daniel Tuasela, met enkele spelers van het eerste elftal een clinic aan de jeugd.

Na een voetbalquiz en een geluidenspel gingen de allerjongsten slapen in het clubhuis. De mini-fassy’s werden voor de nacht voorgelezen door Shardee Meijer.

 

Toen was het de beurt aan de anderen om in het donker het dierengeluidenspel te spelen. Na afloop nog lekker een zakje chips, glaasje drinken en klaar maken voor de nacht. Daar kon het feest echt beginnen! Slapen in een grote tent. Sommige vielen echt om van de slaap, anderen bleven nog gezellig een paar uurtjes kletsen. Rond 7.00 uur was iedereen wakker en werd het springkussen al volop gebruikt. Om 8.00 uur een heerlijk ontbijt. Een uurtje later werd iedereen opgetrommeld voor de hele leuke ochtendgymnastiek, alle kinderen en begeleiding dansten gezellig mee. Hierna volgde de prijsuitreiking, waarbij ook behulpzaamheid en sportiviteit punten opleverden.
Zondag vanaf 10 uur waren de familieleden van de jeugdige voetballers welkom op het sportterrein voor voetbalwedstrijden met en tegen ouders en kinderen. Ondanks de vermoeidheid waren de kinderen super fanatiek.

 

Het slaapfestijn werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Overheerlijke pannenkoeken voor de kinderen. De (groot) ouders kregen soep en salades. Iedereen vond dat het een super geslaagd slaapfestijn is geweest. Op naar volgend jaar.

 

lid worden

lidworden

 

foto´s

vsncollage

 

nieuwsbrief

nieusbrief