Groot feest voor het J O7 1 team van SV Vaassen. De kampioenstitel is binnen. In een spannende wedstrijd tegen concurrent Go Ahead D J O 7 1 werd er na een 1-0 achterstand met 2-1 gewonnen. Met deze overwinning is SV Vaassen J O7 1 ongeslagen kampioen geworden. Er werd slechts één keer gelijk gespeeld en 12 keer werd er gewonnen dus is de titel terecht door de blauw-witten binnengehaald. Veel ouders en andere belangstellenden stonden langs of soms zelfs in het veld om de kinderen aan te moedigen. Na het laatste fluitsignaal kregen de spelertjes een shirt met hun naam op de achterkant en op de voorkant gedrukt J O7 SV Vaassen kampioen 2017. Verder kregen ze nog een mooi aandenken. Nadat de frites en de ranja waren opgemaakt werd er in optocht een rondrit door het dorp gemaakt.

Het team bestaat uit: Jordy de Wilde, Noud Vosselman, Hidde Poort, Senna Bijsterbosch, Nick Hopman, Jayden Bijsterbosch, Merle Koetsier, Gijs Rodijk, Aaron Woerts, Mikail Turacak en Leon Ellenbroek. Langs de lijn zorgen Jacco Koetsier en Edwin Rodijk ,als leider en de trainers Remco Pannekoek en Erik Hagen voor de nodige ondersteuning.  

Ook het J O11 1 team van SV Vaassen is kampioen geworden. Hiervoor moest er gewonnen worden van WSV J O11 11. Veel ouders en andere belangstellenden stonden langs of soms zelfs in het veld om de kinderen aan te moedigen. Na een stroef begin door de zenuwen werd er uiteindelijk met 7-1 gewonnen en konden de kinderen, de leider en de trainer gefeliciteerd worden. Ze kregen een mooie trofee en een boekje met verhalen over de kinderen als aandenken voor deze speciale dag. Nadat de frites en de ranja waren opgemaakt werd er in optocht een rondrit door het dorp gemaakt.

Het team bestaat uit de volgende spelers: Lars de Vries, Lynn Koetsier, Timo de Wilde, Hidde Hellema, Jente Hagen, Levi van Dijken, Wessel Neuteboom, Luuk Meuijlaert. Verder deden mee Gwen Rodijk, Jim Rodijk, Dano Tiemens en Hasan Karakutuk. De trainer is Tim Koman en hij zorgt samen met Henk Bredewoud ook voor de zaken langs het veld.

 

lid worden

lidworden

 

foto´s

vsncollage

 

nieuwsbrief

nieusbrief