Volgende wedstrijd

S.V. Vaassen 1

_____________________________

     -  

robur

 

19 mei 2019 / 14:00 uur

Sportpark de Kouwenaar

 

 

Overige teams

_____________________________

 

 

Vandaag stond de seizoensopening op het programma in de 4e klasse (12). Na wat magere jaren bij Vaassen 2 is dit jaar de focus gericht op een plaats in de bovenste regionen (kampioenschap).

Met een aantal nieuwe gezichten ten opzichte van vorig jaar begon Vaassen 2 de wedstrijd tegen Albatross 3 als volgt:
Keeper: Leroy
Verdediging: Richard – Willem – Peter – Jurrian (a.k.a. Curry)
Middenveld: Jaap – Brian – Jeffrey
Aanval: Mitchell – John Lee – Dominique
Bank: Mike, Joshua en Martinez
De eerste 10 minuten begon Vaassen 2 redelijk nerveus aan de wedstrijd. Veel passes waren niet zuiver en het elftal was zoekende. In de 11e minuut zette Vaassen 2 een goede aanval op via de rechterkant, Jeffrey ontving de bal en gaf strak voor maar de verdediger van Albatross hielp een handje door de bal achter zijn eigen keeper te koppen: 1-0. De ban was gebroken…


Vaassen nam het heft in handen en begon zowaar kansen te creëren. In de 16e minuut kreeg Vaassen een vrije trap en specialist Willem werkte de bal keurig langs de muur: 2-0.
Vervolgens werd Brian ook eindelijk wakker en hij was verantwoordelijk voor de 3-0 (solo), 4-0 (schot met links van buiten de 16) en de 5-0. Met name de 5-0 was een perfect uitgevoerde aanval waar menig eredivisieclub jaloers op zou zijn. Na een goede combinatie tussen Brian en Mitchell werd laatst genoemde de diepte ingestuurd en hij gaf goed voor waardoor Brian kiezelhard kon inkoppen.
De 5-0 was tevens de ruststand.

In de rust bleef de trainer er op hameren om door te gaan en de tegenstander met ‘de staart tussen de benen’ naar Ugchelen te laten terugkeren.
Na rust kwam Martinez in het veld voor John Lee. Martinez kwam op de positie van Dominique en Dominique schoof door naar de spitspositie.
Martinez mocht na een kwartier eindelijk zijn eerste Vaassen-doelpunt noteren. Na een goede aanval via de rechterkant kwam de bal via Mitchell bij Dominique en hij gaf de bal simpel breed op de inkomende Martinez: 6-0. Na dit doelpunt was het tijd voor een dubbele wissel: Mike verving Willem en Joshua verving Richard.
Lang leek het er op dat 6-0 de uitslag zou worden, maar Jeffrey bepaalde in de 88e min met een simpele schuiver de eindstand op 7-0 na een assist van Dominique. Dit was tevens het laatste moment van de wedstrijd en de scheids floot af.
Scoreverloop:
 1-0: eigen doelpunt
2-0: Willem Spiegelenberg
3-0: Brian van Mossel
4-0: Brian van Mossel
5-0: Brian van Mossel
6-0: Martinez Haurissa
7-0: Jeffrey Veldhuis


Volgende week speelt Vaassen 2 zijn eerste uitwedstrijd op het, altijd verrotte, kunstgras van WSV. Tegenstander is WSV 4 en de wedstrijd begint om 11.30.