Piet Schreurs vrijwilligersprijs voor Dorina en Gerrit van Gortel

Tot hun eigen verrassing zijn Dorina en Gerrit van Gortel afgelopen weekeinde bij SV Vaassen benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Sinds enkele jaren eert de voetbalclub op die manier allen die zich voor de vereniging inzetten. Zaterdagavond ontving het tweetal de Piet Schreurs Vrijwilligersprijs.

De familie Van Gortel is al jaren verbonden aan de Vaassense voetbalvereniging. Een logische stap voor schoondochter Dorina om zich ook bij de blauw-witten aan te sluiten. Gerrit van Gortel maakt zich op tal van fronten verdienstelijk voor de club. Als leider en grensrechter heeft hij vele meters langs de lijn gemaakt. Hij is leider van het damesteam. Verder wordt door de onderhoudsgroep nooit tevergeefs een beroep op hem gedaan. Daarnaast is hij actief bij het dertigplus- en hangplektoernooi. En de afdeling zaalvoetbal kan niet zonder zijn inbreng. Dorina van Gortel heeft zich in korte tijd gemanifesteerd als een enthousiaste vrijwilligster bij SV Vaassen. Zelf spelend bij de dames heeft ze afgelopen seizoen de pupillen van de F2 onder haar hoede genomen. Na de zomer gaat ze de dames van de club trainen. Bijna alle activiteiten die bij de club worden ondernomen fotografeert zij op professionele wijze.

Voor hun grote verbondenheid met de blauw-witte voetbalvereniging werden ze op de jaarlijkse gala-avond in het zonnetje gezet. Naast deze twee winnaars van de Piet Schreurs Vrijwilligersprijs werd Michel Liefers speciaal genoemd. Met zijn inzet op tal van fronten, maar speciaal voor het wedstrijdsecretariaat, verdiende hij de titel ‘runner-up’.

Verder werden per team de spelers van het jaar gehuldigd en ook de topscoorders werden naar voren geroepen. In de zaal trof Remco Pannekoek het vaakst doel, op het veld scoorde Steven Altena de meeste treffers.

De jeugdspelers van het jaar zijn: Luuk Muyaert (F1), Finn van Dijken (F2), Danian Kleiman (E1) en Leon Dekic (A1). De veldspelers kozen de volgende voetballers per team: Stefan van de Worp (1e), Delano Nahuway (2e), Jerremy Meijer (3e) en Gert Steunenberg (4e). Bij de dames viel de keuze op Mieke Tangelder. Ook bij de zaalvoetballers werd deze prijs uitgereikt. Linda Casteel kreeg de trofee bij dames 1, Kim Meuleman had de meeste stemmen van het tweede dames zaalteam ontvangen. Bij de heren ging die eer naar Sven Blokdijk (1e zaalteam), Ronnie Vosselman (2e) en Terence Meijer (3e). Team van het jaar werd het tweede elftal van SV Vaassen.  Op deze avond werden er ook verschillende mensen bedankt die een taak gaan neerleggen. Zo stopt de commissie die jarenlang de jeugdverloting bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal heeft verzorgd. Berend Zeggelaar doet een stapje terug bij de pupillen en Jacob Benjamin bij de junioren.

Na alle officiële huldeblijken werd in de kantine nog lang  door gefeest op de muziek van dj Danny Mulder, die geheel belangeloos achter de draaitafel plaatsnam.

Klik hier om naar de foto's te gaan