Steun SV Vaassen bij de

Rabobank Clubkas Actie

Sinds een paar jaar spekt de Rabobank Noord Veluwe via een speciale actie clubkassen van verenigingen. Natuurlijk doet SV Vaassen hier graag aan mee. Klanten die tevens lid zijn van de Rabobank Noord Veluwe kunnen ieder twee stemmen uitbrengen. Hiervoor krijgt u een uitnodiging via de post of per email.

De afgelopen jaren hebben vele leden van SV Vaassen hun club op deze manier gesteund. Elke stem is naar verwachting tussen de € 5 en € 10 waard, afhankelijk van het aantal stemmen en of de vereniging een sponsorcontract heeft. Deze speciale Clubkas Actie wordt één keer per jaar gehouden. Stemmen  kan vanaf 1 maart. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze club.

Wat kun jij als clublid doen om jouw SV Vaassen te steunen? Informeer in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen of zij lid zijn van Rabobank Noord Veluwe. Zo ja, vraag dan of zij op SV Vaassen willen stemmen.