Beste leden van SV Vaassen

Het seizoen 2016/2017 is begonnen. Dat betekent dat het ook tijd is voor de contributie verplichtingen. Veel leden hebben hiervoor een machtiging voor de automatische incasso ingevuld. Vanaf 2 september a.s. zal de contributie worden geïncasseerd. Voor de mensen die per kwartaal betalen wordt op deze datum het eerste kwartaal afgeschreven. Voor de tarieven van de contributie: zie de contributie pagina. Leden zonder machtiging ontvangen binnenkort de factuur.

Nieuw dit jaar is het kledingplan voor spelende leden. De bijdrage voor de kleding wordt tegelijkertijd geïncasseerd met de contributie. De tarieven hiervoor zijn:

Senioren, A, B, C, D junioren:  € 5 / maand dus € 60 / jaar of € 15 / kwartaal

E en F pupillen: € 4 / maand dus € 48 / jaar of € 12 / kwartaal

4/5 jarigen: € 2 / maand dus € 24 / jaar of € 6 / kwartaal

U wordt vriendelijk verzocht voldoende saldo op uw rekening te hebben staan.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Namens het bestuur,

Arjan van Leeuwen