Ook dit jaar wordt door De Stentor weer een actie gehouden om de clubhelden in het zonnetje te zetten.

Via www.clubheld2017.nl kun je stemmen op Jos Mulder. Mocht hij winnen dan krijgt de club een behoorlijk geldbedrag. Bovendien maak je als stemmer kans op een lotenpakket ter waarde van € 50,-.

Op de website ga je naar de gemeente Epe. Je kunt vervolgens kiezen op club, maar eenvoudiger is het om direct naar beneden te scrollen. Daar staat een lijst met alle kandidaten uit onze gemeente.

Klik op Jos Mulder – S.V. Vaassen. Vervolgens kun je een toelichting geven, dat is niet verplicht.

Na het stemmen krijg je een email om je stem te bevestigen. Vergeet dit niet, anders telt het niet mee!

Jos Mulder is al jaren een trouwe en betrokken supporter, die op vele fronten actief is. Begonnen als toeschouwer van het eerste elftal, waarvoor hij per fiets naar de uitwedstrijden ging. Later ging hij mee met de bus en zorgde voor het materiaal van de spelers. Dat doet hij nog steeds. Alle wedstrijd- en trainingsspullen heeft hij onder zijn hoede. Verder zorgt hij voor het onderhoud van het buitenterrein en het reilen en zeilen in de onderbouw. Daarnaast kunnen de andere vrijwilligers altijd een beroep op hem doen als een beetje ‘spierkracht’ noodzakelijk is.