Vorig jaar werd voor het eerst een slaapfestijn gehouden in en bij het clubhuis van SV Vaassen. De jeugdige voetballers hebben hier enorm van genoten. Alle reden om ook dit jaar zo’n weekeinde te houden. Op 10 en 11 juni is het clubhuis het domein van de jeugd.
Zaterdagmiddag om 13.00 uur komen de kinderen bijeen in de kantine. De jongste is 4 en de oudste 11 jaar. Kleintjes slapen in de kantine en de groteren in een tent van de firma Vosselman.
Er staan zaterdag en zondagochtend allerlei spellen op het programma. Hiervoor worden teams gevormd waarin klein en groot gemengd worden.

Alle ouders, grootouders en natuurlijk broertjes en zusjes van de SV Vaassen-spelers zijn zondag vanaf 10.00 uur weer van harte welkom. Er staan dan ouder-kind wedstrijden op het programma die ongetwijfeld enorm spannend worden. Met een gezamenlijke maaltijd wordt het weekeinde gezellig afgesloten. Op het menu voor de kinderen staan pannenkoeken. Voor de (groot)ouders wordt soep met brood en salade geserveerd.