Groot feest voor het J O7 1 team van SV Vaassen. De kampioenstitel is binnen. In een spannende wedstrijd tegen concurrent Go Ahead D J O 7 1 werd er na een 1-0 achterstand met 2-1 gewonnen. Met deze overwinning is SV Vaassen J O7 1 ongeslagen kampioen geworden. Er werd slechts één keer gelijk gespeeld en 12 keer werd er gewonnen dus is de titel terecht door de blauw-witten binnengehaald. Veel ouders en andere belangstellenden stonden langs of soms zelfs in het veld om de kinderen aan te moedigen. Na het laatste fluitsignaal kregen de spelertjes een shirt met hun naam op de achterkant en op de voorkant gedrukt J O7 SV Vaassen kampioen 2017. Verder kregen ze nog een mooi aandenken. Nadat de frites en de ranja waren opgemaakt werd er in optocht een rondrit door het dorp gemaakt.

Het team bestaat uit: Jordy de Wilde, Noud Vosselman, Hidde Poort, Senna Bijsterbosch, Nick Hopman, Jayden Bijsterbosch, Merle Koetsier, Gijs Rodijk, Aaron Woerts, Mikail Turacak en Leon Ellenbroek. Langs de lijn zorgen Jacco Koetsier en Edwin Rodijk ,als leider en de trainers Remco Pannekoek en Erik Hagen voor de nodige ondersteuning.

Het J O11 1 van SV Vaassen kan zaterdag 20 mei de voorjaarstitel binnenhalen. Hiervoor moet er gewonnen worden van WSV J O11 11. De thuiswedstrijd op sportpark De Kouwenaar begint om 10.30 uur. Natuurlijk hopen de blauw-witten op veel supporters bij dit belangrijke duel.

De Vaassense voetballertjes staan bovenaan de ranglijst. Ze hebben zeven duels gewonnen en twee keer verloren. Het team bestaat uit de volgende spelers: Lars de Vries, Lynn Koetsier, Timo de Wilde, Hidde Hellema, Jente Hagen, Levi van Dijken, Wessel Neuteboom, Luuk Meuijlaert. Verder doen mee Gwen Rodijk, Jim Rodijk, Dano Tiemens en Hasan Karakutuk. De trainer is Tim Koman en hij zorgt samen met Henk Bredewoud ook voor de zaken langs het veld.