Het tweede elftal is tijdens de thuiswedstrijd met VVOG 2 ontsnapt aan een nederlaag. Het keek lang tegen een 1-2 achterstand aan, maar ver in blessuretijd kwam het alsnog langszij: 2-2. Vaassen 2 blijft door dit gelijke spel op de 5e plek staan.

In een rommelige eerste helft waren er voor beide ploegen weinig kansen te noteren. Het waren de gasten uit Harderwijk die op voorsprong kwamen na een klein kwartier spelen, vanuit de scrimmage in de vijfmeter kon een speler voor de 0-1 aantekenen. Het antwoord van Vaassen volgde niet veel later, Dominique stuurde Terence weg met een steekbal, Terence was veel sneller dan zijn directe tegenstander en legde de bal breed op de inkomende Remon: 1-1. Het duel werd vervolgens wat harder en leverde veel felle duels op, beide ploegen ging tot aan het randje en soms erover. Met nog een kleine 5 á 10 minuten te gaan kwamen de gasten wederom op voorsprong, vanaf een meter of 30 haalde de buitenspeler de poot aan en de bal kon niet perfecter in de kruising vliegen: 1-2. Met deze stand zochten beide ploegen de kleedkamer op, er werd gehamerd op duidelijkere onderlinge communicatie want dit ontbrak de ploeg.

In de tweede helft waren er wederom veel duels en zocht de tegenstander vaker de mondelinge comfrontatie, dit resulteerde in het feit dat de scheidsrechter steeds minder voor de gasten floot en dit wekte nog meer irritatie op. Naarmate de tijd vorderde ging Vaassen 2 meer risico's nemen, het ging achterin 1-op-1 spelen en Martijn kwam als 'stormram' in de spits. Kort voor tijd raakte Mike de paal en kreeg Omer nog een grote kans op de elfmeter. Ook de tegenstander kreeg zo de kansen, maar Vaassen had het geluk aan de zijde. Diep in blessuretijd kwamen de blauw-witten nog langszij, wederom een steekbal van Domimique vond Delano en hij schoot droog raak in de verre hoek: 2-2. Kort hierna floot de scheids af en moeten beide ploegen genoegen nemen met een punt.  Zondag 7 mei, speelt Vaassen 2 een uitwedstrijd bij Klarenbeek 2. Klarenbeek speelt nog voor het kampioenschap, de achterstand bedraagt nog maar 3 punten op Epe 3. De wedstrijd begint om 10.30 en wordt gespeeld op sportpark De Pauw.