Over 3 jaar in 2020 bestaat Sport Vereniging Vaassen 100 jaar. Tijdens een bijeenkomst daarvoor kwam er beeldmateriaal op tafel van het 75-jarig jubileum in 1995.
Dat waren best leuke beelden en daarom wordt op vrijdag 17 maart een nostalgische avond in het clubhuis gehouden. De avond is voor een ieder die dat leuk vindt om ook eens mee te kijken op een groot scherm naar deze beelden. Lid of geen lid, iedereen is welkom. De toegang is gratis en de avond begint om 20.00 uur.

Voor de pauze zal er worden gekeken naar een film over de lopathon die gehouden werd ten bate van de kosten van het jubileum. Vele kinderen en volwassenen komen in beeld terwijl ze proberen om een geldbedrag te verdienen voor de club. Edward Sturing en Marco Heering, bekende profvoetballers in die tijd, waren deze dag ook aanwezig om te lopen. Ook veel bekende clubmensen, die er toen veel jonger uitzagen, komen daarbij in beeld. Na een half uur wordt er overgeschakeld naar een film over de reünie bij het 75-jarig bestaan in 1995.

In de pauze die daarop volgt kan er geluisterd en gekeken worden naar Rob de Nijs die toentertijd op het jubileum een optreden verzorgde in de Wieken. Na de pauze volgen er beelden van 2 kampioenschappen van het eerste elftal van de club. De kampioenswedstrijden zijn uit 1976 en 1998. De beelden geven niet zo zeer het voetbalspel weer maar vooral de voorbereidingen en randverschijnselen uit de directe omgeving van de elftallen en de kampioensrit door het dorp.

Wij zien u graag op 17 maart a.s. in het clubhuis op sportpark De Kouwenaar aan de Woestijnweg.