Het 32-ste Dertigplustoernooi bij SV Vaassen is aanstaande. Dit toernooi is bestemd voor sportievelingen ouder dan 30 jaar. Dispensatie kan alleen verkregen worden na overleg met de organisatie. Bij de indeling wordt, indien mogelijk, rekening gehouden met de gemiddelde leeftijd van het team zodat “ouderen” ook leuke tegenstanders krijgen. Het gaat niet om te winnen maar om lekker bezig te zijn. Er wordt gespeeld op halve velden met handbaldoelen en inclusief de keeper staan er zeven 7 spelers in het veld. Onbeperkt wisselen is mogelijk, lichamelijk contact is niet toegestaan.

Binnen dezelfde formule wordt ook het vijftiende Hangplektoernooi bij SV Vaassen gehouden. Dit toernooi is bestemd voor deelnemers van 15 jaar en ouder. Indien er groepen zijn die hier niet aan voldoen kan contact opgenomen worden met de organisatie. Zo mogelijk worden ook deze jeugdige voetballers in het speelschema opgenomen. Meisjes, jongens en gemengde teams zijn van harte welkom. Gemengde teams dienen bij het spelen van wedstrijden minimaal 3 dames op het speelveld te hebben.

Aanmelden voor de toernooien kan tot 1 april per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via 06-38530241. Even het clubhuis van SV Vaassen binnenlopen en je team aanmelden kan natuurlijk ook. Bij de opgave is het mogelijk om een voorkeur op te geven voor cyclus 1 of 2. De organisatie probeert hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Als je team op een bepaalde datum echt niet kan, geef dat dan ook even door.

Speeldata zijn:

Ma-Wo cyclus(1):      Maandag 15, 22 en 29 mei

Woensdag 17 mei

Di-Do cyclus (2)  :      Dinsdag 16, 23 en 30 mei

Donderdag 18 mei

De datum van de finale-avond wordt later bekend gemaakt.