Het jeugdteam O9 1 van SV Vaassen heeft een nieuw tenue gekregen van Foto Stuc. Als trotse ouder van Santino, spelend in dit jeugdteam, was het voor Kevin Hendriks een logische stap om deze voetballertjes in het nieuw te steken. De sponsor werd bedankt met een bos bloemen. Als extra verrassing mochten de voetballertjes in hun nieuwe shirts een voorwedstrijd spelen tegen hun leeftijdsgenootjes van Warnsveldse Boys. Deze werd door de Vaassense jeugd met 9-2 gewonnen. Daarna mochten ze voor de wedstrijd met het eerste elftal naar de middenstip meelopen.

Namen: Brent Tiemann, Jurre Poort, Finn van Dijken, Mylan Koetsier, Joey Wijngaards, Santino Hendriks, Kevin Hendriks (sponsor), Giovanni Bosch, Bryan Vosselman, Max Pattipeloy en Thijn de Wilde

Klik hier om naar de foto's te gaan