In de komende herfstvakantie wordt bij SV Vaassen weer de voetbalmiddag gehouden. Een sportieve activiteit voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Dit vindt plaats op woensdag 19 oktober. Op de velden van voetbalvereniging SV Vaassen kunnen jongens en meisjes van 13.30 tot 17.00 uur spelenderwijs kennismaken met deze balsport.

De huidige pupillen zijn natuurlijk van harte welkom, maar de voetbalmiddag is zeker ook gericht op jongens en meisjes die nog niet actief aan voetbal doen. Iedereen tussen de 4 en 10 jaar oud is van harte welkom. Tijdens deze middag worden verschillende oefeningen gedaan onder begeleiding van diverse trainers en leiders van de club. Ook wordt een 4x4 toernooitje gespeeld. De voetballertjes die nu bij de vier- en vijfjarigen zitten en de F-pupillen is gevraagd om zelf een team samen te stellen met drie vriendjes/vriendinnetjes die het leuk vinden om een keer te voetballen. Kinderen kunnen zich natuurlijk ook spontaan opgeven, iedereen is van harte welkom en wordt ingedeeld bij een team van leeftijdsgenootjes.

Er zijn leuke prijsjes te winnen en voor iedere deelnemer is er een fraai aandenken. Omdat je van sportief presteren trek krijgt, wordt deze middag in de kantine afgesloten met wat lekkers te eten en te drinken voor alle deelnemers. Natuurlijk zijn familieleden van de jeugdige sportievelingen van harte welkom als supporter op sportpark De Kouwenaar aan de Woestijnweg te Vaassen.

Kinderen die na deze middag enthousiast zijn en graag vaker willen voetballen, kunnen zich natuurlijk aanmelden bij SV Vaassen. Om het starten met voetballen voor iedereen mogelijk te maken, betalen jongens en meisjes tot acht jaar geen contributie. Met de trainingen aan deze jongste groep wordt de  basis gelegd voor mogelijk een glansrijke loopbaan. Het belangrijkste is natuurlijk dat iedereen met veel plezier tegen de bal gaat trappen. Opgeven kan via het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via een aanmeldformulier in de kantine van SV Vaassen.